Právě je 22 dub 2019, 18:31





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2008, 06:36 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 06 dub 2007, 09:27
Příspěvky: 126
Bydliště: Holice-Pardubice-
Zdravím, tady je schema zapojení origo ovl. radia na autoradia SONY,JVC,PIONEER atd. (na těchto značkách jsem to testoval- asi to je funkční na všech ,které mají vstup na DO Jack 3,5. Tady jsou schema origo ovl, tam stací jem vypájet těch 7 spodních odporů a přepojit to podle mého schéma. Další úprava je: Odstřihnout z ISO konektoru kablik SWC a naletovat ho Jacku 3,5mm. To je celá úprava, vše chodí tak jak má, včetně podsvícení. Kdyžtak pisněte, jestli to někdo bude testovat i na jinné značce rádia. Díky s pozdravem Pavlis

Obrázek
Obrázek
Obrázek

_________________
Astra Caravan 1,6 16V LPG,man. klima, X16XEL
Stříbrná nikam spěchat nemusí :-)


Nahoru
 Profil  
 

 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2008, 09:11 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2006, 07:08
Příspěvky: 74
paráda člověče .... jen to hoď prosímtě na něco jiného než ukazto.com ... bez prémiového účtu to tam nezobrazím v plném rozlišení -> není nic vidět.

Ještě jsi zapomněl napsat na které piny jacku to připojit a jestli je mono/stereo.
kde najdu kabel,který vede pro signál podsvícení ? - z toho Tvého schéma jsem pochopil,že ho mám připojit na +12V,které jdou do zesilovače antény ... ale který vodič ?

Díky !

_________________
Vectra B caravan X18XE CD ´98 actual
Vectra B caravan Y22DTR ´01 OFF
Corsa D 3D Z12XEP ´07
Corsa C 3D Z12XE SPORT ´01
Corsa B 3D X10XE ´99 OFF


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2008, 10:34 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 06 dub 2007, 09:27
Příspěvky: 126
Bydliště: Holice-Pardubice-
stereo jack, pripojuje se na jeden z kanálů. Zjistíš to tak, že zastrčíš jack do radia, na kostře vezmeš - a ja jacku by jsi měl změřit cca 3,5V.Nic jiného nepřipojuješ, napájení je vzato z napájení na anténu, ale o to se již postaral EURO konektor, takže ho máš automaticky zapnuté. Jak to vložit jinak než přes ukažto???

_________________
Astra Caravan 1,6 16V LPG,man. klima, X16XEL
Stříbrná nikam spěchat nemusí :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2008, 10:45 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 01 bře 2007, 20:55
Příspěvky: 719
Bydliště: Prágl / HK
třeba tadýý :)
http://imageshack.us/

_________________
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: http://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?p=120821#120821


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2008, 11:32 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 20 pro 2006, 00:37
Příspěvky: 5540
Bydliště: Ostrava jak Cyp
Já už jsem tohle řešil a psal o tom loni. někde sem tu na to dával i odkaz. Upravil jsem si ovládání pro rádio SONY..
http://www.astra4ever.cz/post4463.html#4463

_________________
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2008, 22:23 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 led 2006, 14:03
Příspěvky: 6512
Bydliště: Ústecko
Pridany nove odkazy na obrazky 8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: panasonic
PříspěvekNapsal: 21 kvě 2008, 17:17 
Offline

Registrován: 16 pro 2007, 12:46
Příspěvky: 25
myslite ze by to slo aj na panasonic?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 kvě 2008, 06:12 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 06 dub 2007, 09:27
Příspěvky: 126
Bydliště: Holice-Pardubice-
To nevím, stačí to jen testnout. Pak napiš jak jsi dopadl.

_________________
Astra Caravan 1,6 16V LPG,man. klima, X16XEL
Stříbrná nikam spěchat nemusí :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 kvě 2008, 21:19 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 10 čer 2006, 22:10
Příspěvky: 312
Bydliště: Plzen
Ten adapter jsem pod 2000 ani nenašel. Kuci vy jste k nezaplaceniiiiii :lol:

_________________
C-Max 1,8 TDCI Ghia


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 kvě 2008, 22:06 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2007, 22:36
Příspěvky: 26
Bydliště: Žatec
Díky Pavlis! Na tohle jsem se už chystal delší dobu. Taky mě štve že za blbou přechodku chtej takový nehorázný prachy. Mám Pioneera tak to snad bude sedět.

_________________
Astra g 1,8 16V v Kombajnu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 čer 2008, 15:13 
Offline

Registrován: 05 dub 2006, 19:50
Příspěvky: 61
jak rozeberu to staré ovl na volantu aby mi nevystřelil airbag ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 čer 2008, 20:43 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 20 pro 2006, 00:37
Příspěvky: 5540
Bydliště: Ostrava jak Cyp
Odpoj baterku, zezadu na volantu jsou dva torxy (nebo imbusy), ty povolíš a pak sundáš beg. Pod begem už jsou vidět dva malé torxy na každé straně, povolíš a maš to venku :wink:

_________________
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 čer 2008, 21:06 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 13 čer 2007, 15:32
Příspěvky: 1314
Bydliště: Příbram
Hmmm..,. promne osobne spanelska vesnice :lol: :lol:

_________________
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....


http://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 čer 2008, 21:28 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 01 úno 2008, 13:28
Příspěvky: 73
Bydliště: Č.B.
sím, sím...bohuzel elektronice na tehle urovni rozumim jak vul hvezdam...nenasel by se nekdo z jiznich cech ktery by mi s tim helfnul...ehm...nebo spis kterej by mi to komplet za nejakej rozumnej peniz zprovoznil? mam radio Pioneer DEH-3900MP ,Astru s dysplayem bez palubniho pc a s multifunkcnim volantem... dystak se mi prosim ozvete na icq 316684881 ...snad se nekdo najde...predem dik

_________________
OPEL ASTRA G 1.6 16v X16XEL ,cerna metla, elegance


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 čer 2008, 21:02 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 01 úno 2008, 13:28
Příspěvky: 73
Bydliště: Č.B.
no nic...zkusim to jinak...jestli to chapu dobre staci u ovladani ve volantu odpajet odpory a nahradit je tema podle shematu + je nezapojovat seriove ale zvlast ke kezdemu tlacitku + napojit kabel z radia urceny na ovladani na odstipnuty kabel z iso konektoru tez urceny k ovladani...tot vse?

_________________
OPEL ASTRA G 1.6 16v X16XEL ,cerna metla, elegance


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  





Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz