Zdravim, chlapi mate nekdo ovladani na volantu RCS 5100? Mate ho nekdo namontovanej? Neprekazi pri otaceni? Prece jen se montuje na kruh volantu a zda se ze muze prekazet. Dynamicke zesilovani u VDO podle rychlosti neni spatne, ale ma to jednu vadu - kdyz zeslabim tak na 3, meni se hlasitost cyklicky (jakoby v pulsech) proto bych radsi ovladani na volantu (a neumim demontovat celej volant - pro orig. ovladani) a ve meste dynamiku vypinat.
Jak se to montuje? Redukci na VDO mam (funguje mi i radio na EDI)[/url]
RCS 5100 na volantu
- Harmitsch
- Kontaktovat uživatele:
RCS 5100 na volantu
Astra Classic II 1,6 XEP (Z16XEP) + klima + computer + tempomat + VDO dayton 2304 (data na EDI)
Harmitschova Astřička - gallery
- Reklama
Tento ovladac by mel mit na svem aute Takmerstarec, tak ho zkus kontaktovat at Ti posle nejake fotky , viz prispevek cislo 2 http://www.astra4ever.cz/vdo-2304-mp3-t262-50.html .
S tim kolisanim hlasitosti to jeste tusim zalezi jak je nastaven LOUD, pokud je OFF tak to kolisani je pri tem male rychlosti minimalni, zkus to odzkouset.
S tim kolisanim hlasitosti to jeste tusim zalezi jak je nastaven LOUD, pokud je OFF tak to kolisani je pri tem male rychlosti minimalni, zkus to odzkouset.
- Harmitsch
- Kontaktovat uživatele:
na to LOAD se mrknu dik, Takmerstarca jsem zkousel kontaktovat pres SZ kdyz jsem pred nejakou dobou rozchazel EDi dipslej s mym VDO (a vim ze ma Polskou Astru jako ja) ale neuspesne - a mail bohuzel nema zverejneny mail, No zkusim se zaregistrovat i na astra4ever.cz - treba nase forum necteMarky píše:Tento ovladac by mel mit na svem aute Takmerstarec, tak ho zkus kontaktovat at Ti posle nejake fotky , viz prispevek cislo 2 http://www.astra4ever.cz/vdo-2304-mp3-t262-50.html .
Astra Classic II 1,6 XEP (Z16XEP) + klima + computer + tempomat + VDO dayton 2304 (data na EDI)