ze vraj astri maju podvozok z LOTUSU

Brzdy, tlumiče, výfuk, prostě o všem co je pod autem.
Odpovědět
iwo126

ze vraj astri maju podvozok z LOTUSU

Příspěvek od iwo126 »

no co pocul o tom niekto alebo je to len kec
Reklama

palix

Příspěvek od palix »

Niečo také som čítal - ale, že podvozok je ladený Lotusom. Potom som sa však niekde inde dočítal, že je, ale len u Astry "kupe" ;). Ale aj napriek tomu má Astrička super podvozok - z môjho pohľadu ;)
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
esek1

Příspěvek od esek1 »

Lotus robil motor + podvozok
brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy »

esek1 píše:Lotus robil motor + podvozok
a len na coupe bertone 2,0 T :D a cabria a coupecka bez turba ine ee este OMEGY lotus a tod vse
Marky

Příspěvek od Marky »

palix

Příspěvek od palix »

a len na coupe bertone 2,0 T :D a cabria a coupecka bez turba ine ee este OMEGY lotus a tod vse
Presne tak ;). Tak nejako sa to tam písalo... To by potom bola Astra veľmi dobrá - vlastne aj je ;)
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Koupit si takovejhle kousek je podle me dobra investice penez. Bude to urcite velmi vyhledavanej veteran :)

<a href="http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1"> Link na Lotus Omega na mobile.de </a>
palix

Příspěvek od palix »

Tá Omega má dobré parametre ;). Viem si predstaviť, ako by takú starú šunku na ceste každý podceňoval... Stačilo by však stlačiť plyn na podlahu a asi by sa ťažko našla konkurencia pri bežných autách. Chcel by som vidieť tú spotrebu ;). Na druhej strane to nie je auto na bežné jazdenie. Skôr by to chelo sa o neho starať ako o veterán - neviem, ako na tom boli Omegy z 1993 s koróziou, ale bola by škoda, keby začal hrdzavieť. Ináč tá cena mi dosť vyrazila dych - je určite drahšia ako Porsche z tej doby, skoro taká drahá, ako Lancer Evo ;). Ale zas je to výnimočné auto, z ktorého bbolo vyrobených len pár kusov a je dosť nenápadné - kto by čakal od starej Omega taký výkon?
Odpovědět