Navigace tak trochu jinak

Vše o zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Navigace tak trochu jinak

Příspěvek od milosh »

toho jsem nasel na jednom webu, jak pridelat PDA/navigaci aby nemusela byt nalepena na okne :wink:

http://www.dashmount.co.uk/Nav/74015/74015.htm

ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

Marky

Příspěvek od Marky »

Tak to je tade zajimavy zpusob upevneni :D . Pokud tam je PDA tak to jeste jde, ale kdyz tam neni tak vypada jak pekny nakolenismus. Neco podobneho, ale bez destrukce mrizky dela firma Brodit, ale cena neni az tak lidova. Jen pro predstavu je to ale montovane na fabce, ale obdobne je to i na Astru s drzakem primo pro ni http://www.pajda.cz/shop/detail.php?id= ... e61a54f08a .
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Ja osobne mam drzak na skle a kdyz chci tak si to otocim o 90stupnu :wink:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Fathead píše:Pokud tam není PDA, tak to vypadá jak popelník :lol:
Jinak jsme s Markym už tady řešili držáky na sklo, fakt je to supr věc, nedám na to dopustit (obzvlášť, když si potřebuju navigaci vzít do jinýho auta).
Presne tak, mam tento, byl v sade s PDA :wink:

Obrázek
Marky

Příspěvek od Marky »

Dival jsem se na jedne pumpe co maji za ptakoviny do auta a meli tam drzak na PDA - husi krka uz za 220Kc. Samozrejme to bylo noname, ale ta cena byla fakt smesna. Jeste aby to za tu cenu drzelo na skle :D . Kluci, nespadlo Vam to nekdy z toho skla? Ja jsme byl pocatkem roku na jedne nejmenovane kapele v Praze a cestou mi to stacilo dvakrat spadnout dolu. Predpokladam, ze to asi bylo tim, ze jsem jel v cizim aute a sklo jsem nemel odmasteno a venku bylo -20 st.C.
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Pri prvnim "nalepeni" na okno mi to taky spadlo, ale pak jsem prisel na to jak to poradne pridelat a neni problem 8)
Odpovědět