zadne rameno

Brzdy, tlumiče, výfuk, prostě o všem co je pod autem.
Odpovědět
rodel99

zadne rameno

Příspěvek od rodel99 »

serus ,,bol som s mojim aftom na geometrii, tej samozrejme predchadza kompletna prehliadka podvozku, kde mi nasli ze mam volu alebo co to vlastne v zadnych ramenach.....neviete mi niekto povedat co to tie ramena su? uz ste to niekto menili? cenu mi povedali cca 4000sk za jedno,,,cena original opel :)
Reklama

iwo126

Re: zadne rameno

Příspěvek od iwo126 »

rodel99 píše:serus ,,bol som s mojim aftom na geometrii, tej samozrejme predchadza kompletna prehliadka podvozku, kde mi nasli ze mam volu alebo co to vlastne v zadnych ramenach.....neviete mi niekto povedat co to tie ramena su? uz ste to niekto menili? cenu mi povedali cca 4000sk za jedno,,,cena original opel :)
to myslis v zadu tam ramena nemas.
rodel99

Příspěvek od rodel99 »

no musim povedat ze tento problem sa konretne tyka mojej vectry, mam totiz este aj astru,,ale pretoze astraweb je super na pomoc riesim tu problemy oboch aut, predsa len opel ako opel, ale vidim ze az doteraz,,no nic no
Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

No přepokládám, že máš VB, tam je rameno, a v oplu stojí 13095,-Kč. číslo dílu je 423201.
Ale ty budeš mít pravděpodobně pryč jen uložení ramene zadní nápravy a to koupíš např. v autokelly za nějakých 186,-Kč. Číslo v katalogu kelly je FB 04407. V prvovýrobě tento díl není.
END
Odpovědět