Jake radijko ?

Vše o zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
-LJ-
Kontaktovat uživatele:

Jake radijko ?

Příspěvek od -LJ- »

Ahoj, mám prosbu, jaké radijko bysme mi dopučili ?
Dejme tomu že bych do něj vrazil 3K Moc se v tom nevyznam co je dulezity na co koukat a jaká značka je lepši atd...

Zesilovač není podmínkou...mít ho nemusím...
Díky :)
LittleJohn-Obrázek
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
Reklama

synologic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od synologic »

Alpinu nebo Pioneera.
Caravan
Obrázek
I pád na držku je pohyb dopředu...
Obrázek
adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 »

Ja mam VDo 2304 a bez problemu peknej zvuk.....
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
palix

Příspěvek od palix »

Ja mám Panasonic CQ-C1415N ( http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... d=11191415 ) a som celkom spokojný. Hraje dobre - mám len 2x repro, vyzerá decentne. Zapojenie bez problémov ;). Ale zas Pioneer je určite lepší. Len toto malo dobrú cenu a všetko, čo som od rádia chcel - mp3, otočný ovládač hlasitosti a ten čierný display so svetlými údajmi sa mi tiež páči... Neznačkové rádio som nechcel...
Prajem pekný deň...
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

synologic píše:Alpinu nebo Pioneera.
ano, ale kvalitni alpina do 3 litru asi nebude, par pincku uz se v ty cenovy hladine sehnat da a vypadaj i hezky a decentne ne jako ty radia od kolotoru viz. panasonic, vdo, clarion atd...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Princ William

Příspěvek od Princ William »

no nevím pokud tě nejde o MP3 tak vol origo CDR500 VDO.....mám ho hraje fakt ekcelentně :!: možná to bude asi taky tím že ve 3dv jsou jiné zadní repro oproti všem co maj další pár dveří navíc
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Rossi

Příspěvek od Rossi »

palix píše:Ja mám Panasonic CQ-C1415N ( http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... d=11191415 ) a som celkom spokojný. Hraje dobre - mám len 2x repro, vyzerá decentne. Zapojenie bez problémov ;). Ale zas Pioneer je určite lepší. Len toto malo dobrú cenu a všetko, čo som od rádia chcel - mp3, otočný ovládač hlasitosti a ten čierný display so svetlými údajmi sa mi tiež páči... Neznačkové rádio som nechcel...
Prajem pekný deň...
Cafff Pali, mrkol som na ten link a nieco podobne by sa mi aj hodilo, mas podobny rocnik ako ja tak myslim ze si mal rovnaku predpripravu na radio ako ja. Pasuje tam toto radio bez akehokolvek medzikusu (myslim tým nejaku redukciu)?

vďaka
G-čko, Z16XEP, r.2008, HB
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Princ William píše:no nevím pokud tě nejde o MP3 tak vol origo CDR500 VDO.....mám ho hraje fakt ekcelentně :!: možná to bude asi taky tím že ve 3dv jsou jiné zadní repro oproti všem co maj další pár dveří navíc
V dnesni dobe si koupit radio bez mp3 to je sebevrazda.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Zase neprehanej ... ja mam originalni radio a ani doma ani nikde jinde mp3 nevyuzivam ... a to zadnej staromil nejsem.
palix

Příspěvek od palix »

Cafff Pali, mrkol som na ten link a nieco podobne by sa mi aj hodilo, mas podobny rocnik ako ja tak myslim ze si mal rovnaku predpripravu na radio ako ja. Pasuje tam toto radio bez akehokolvek medzikusu (myslim tým nejaku redukciu)?
vďaka
Toto rádio je veľmi decentné (vzhľad+ čierný display so svetlým textom) ;)... Ja som vybral originál šuflík (ISO konektor je v ňom zacvaknutý, takže som ho vybral z plechového orig. šuflíka), dal som tam ten šuflík od rádia - bol pribalený, dokúpil predĺžovací kábel na anténu rádia (cca 80 SK), a ešte som prehodil jeden z napájacích káblov - majú konektor na kábli, takže sa dajú pohodlne prehodiť = žiaden problém.

Takže k tomu rádiu je potrebné naviac kúpiť len jednu redukciu na anténu, ale tú zoženieš v každej "rádioamatérskej" predajni a trochu trpezlivosti ;). Ten Panasonic hraje super na to, že mám len 2 repro. Časom - po záruke auta možno dám nejaké výškové, prípadne aj repro do zadných dverí.
Len ináč veľmi záleží od toho, aký je silný signál, ako je nahraté CD, prípadne mp3... Ale to je tak asi u všetkých rádii.
A takto vyzerá môj Panasonic v Astre (znížená kvalita = foťák v mobile) ;)... Obrázek Obrázek Obrázek
Naposledy upravil(a) palix dne 23 dub 2008, 12:49, celkem upraveno 5 x.
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

AstraDTI píše:Zase neprehanej ... ja mam originalni radio a ani doma ani nikde jinde mp3 nevyuzivam ... a to zadnej staromil nejsem.
takze jedes na dovcu a prohazujes kazdou hodinu cd, no tak to jsem delal pred 4 rokama kdyz jsem mel jeste stary radio. my audiofilove musime porad preskakovat pisnicky a hledat tu pravou :lol:
Slag

Příspěvek od Slag »

AstraDTI píše:Zase neprehanej ... ja mam originalni radio a ani doma ani nikde jinde mp3 nevyuzivam ... a to zadnej staromil nejsem.
Ich auch :wink: V autě i doma se přehrabuju v cédéčkách 8) :lol: a nevidim na tom nic, co by mě nějak vadilo, omezovalo nebo unavovalo 8)
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Rossi

Příspěvek od Rossi »

palix píše:
vďaka
Toto rádio je veľmi decentné (vzhľad+ čierný display so svetlým textom) ;)... Ja som vybral originál šuflík (ISO konektor je v ňom zacvaknutý, takže som ho vybral z plechového orig. šuflíka), dal som tam ten šuflík od rádia - bol pribalený, dokúpil predĺžovací kábel na anténu rádia (cca 80 SK), a ešte som prehodil jeden z napájacích káblov - majú konektor .....
Dik za info, to som hlavne potreboval vediet co este k montazi budem potrebovať. Len tá trpezlivost u mna je problém :? !!!
Nepotrebujem žiadne špeci radio, jazdiť s ním bude žena a tá aj tak počuva hlavne rádio. Hlavne nech to decentne vyzera a primerane hrá.
Foto by potešilo.

Čaffff
G-čko, Z16XEP, r.2008, HB
CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt »

Za sebe doporučuji toto :

http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=73127

mám a spokojenost. Nevím už ani jak vypadá CD, za dvě kila koupím 2Gb flashku, natlačim několik alb, přijdu do auta, zacvaknu do USB a hraju. Spousta lidí nemá značku SONY moc v oblibě, ale mě přesvědčila, má fičury co potřebuju, vyloudí z obyčejnejch papíráku i poměrně hezkej zvuk.

a foto...

http://ukazto.com/?img=Snmek824.jpg
Opel Astra Caravan 1,4 16V

Obrázek
palix

Příspěvek od palix »

Dik za info, to som hlavne potreboval vediet co este k montazi budem potrebovať. Len tá trpezlivost u mna je problém :? !!!
Nepotrebujem žiadne špeci radio, jazdiť s ním bude žena a tá aj tak počuva hlavne rádio. Hlavne nech to decentne vyzera a primerane hrá.
Foto by potešilo. Čaffff
Fotky som dodal k príspevku vyššie. Dúfam, že ich zobrazuje aj Tebe ;)... Ináč tej trpezlivosti netreba až toľko - ide to celkom v pohode...
Ja som sa rozhodoval hlavne podľa:
1. Značkové rádio s mp3
2. cena
3. Panasonic, alebo Sony
4. Predajca mi povedal pri predvádzacej jazde, že Panasonic hraje v Opli super (podľa mňa mal pravdu)
5. Na Panasonic bola práve akcia a celkom sa mi páčil...
Odpovědět