Dejme tomu že bych do něj vrazil 3K Moc se v tom nevyznam co je dulezity na co koukat a jaká značka je lepši atd...
Zesilovač není podmínkou...mít ho nemusím...
Díky

ano, ale kvalitni alpina do 3 litru asi nebude, par pincku uz se v ty cenovy hladine sehnat da a vypadaj i hezky a decentne ne jako ty radia od kolotoru viz. panasonic, vdo, clarion atd...synologic píše:Alpinu nebo Pioneera.
Cafff Pali, mrkol som na ten link a nieco podobne by sa mi aj hodilo, mas podobny rocnik ako ja tak myslim ze si mal rovnaku predpripravu na radio ako ja. Pasuje tam toto radio bez akehokolvek medzikusu (myslim tým nejaku redukciu)?palix píše:Ja mám Panasonic CQ-C1415N ( http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... d=11191415 ) a som celkom spokojný. Hraje dobre - mám len 2x repro, vyzerá decentne. Zapojenie bez problémov. Ale zas Pioneer je určite lepší. Len toto malo dobrú cenu a všetko, čo som od rádia chcel - mp3, otočný ovládač hlasitosti a ten čierný display so svetlými údajmi sa mi tiež páči... Neznačkové rádio som nechcel...
Prajem pekný deň...
V dnesni dobe si koupit radio bez mp3 to je sebevrazda.Princ William píše:no nevím pokud tě nejde o MP3 tak vol origo CDR500 VDO.....mám ho hraje fakt ekcelentněmožná to bude asi taky tím že ve 3dv jsou jiné zadní repro oproti všem co maj další pár dveří navíc
Toto rádio je veľmi decentné (vzhľad+ čierný display so svetlým textom)Cafff Pali, mrkol som na ten link a nieco podobne by sa mi aj hodilo, mas podobny rocnik ako ja tak myslim ze si mal rovnaku predpripravu na radio ako ja. Pasuje tam toto radio bez akehokolvek medzikusu (myslim tým nejaku redukciu)?
vďaka
takze jedes na dovcu a prohazujes kazdou hodinu cd, no tak to jsem delal pred 4 rokama kdyz jsem mel jeste stary radio. my audiofilove musime porad preskakovat pisnicky a hledat tu pravouAstraDTI píše:Zase neprehanej ... ja mam originalni radio a ani doma ani nikde jinde mp3 nevyuzivam ... a to zadnej staromil nejsem.
Ich auchAstraDTI píše:Zase neprehanej ... ja mam originalni radio a ani doma ani nikde jinde mp3 nevyuzivam ... a to zadnej staromil nejsem.
Dik za info, to som hlavne potreboval vediet co este k montazi budem potrebovať. Len tá trpezlivost u mna je problémpalix píše:Toto rádio je veľmi decentné (vzhľad+ čierný display so svetlým textom)Cafff Pali, mrkol som na ten link a nieco podobne by sa mi aj hodilo, mas podobny rocnik ako ja tak myslim ze si mal rovnaku predpripravu na radio ako ja. Pasuje tam toto radio bez akehokolvek medzikusu (myslim tým nejaku redukciu)?
vďaka... Ja som vybral originál šuflík (ISO konektor je v ňom zacvaknutý, takže som ho vybral z plechového orig. šuflíka), dal som tam ten šuflík od rádia - bol pribalený, dokúpil predĺžovací kábel na anténu rádia (cca 80 SK), a ešte som prehodil jeden z napájacích káblov - majú konektor .....
Fotky som dodal k príspevku vyššie. Dúfam, že ich zobrazuje aj TebeDik za info, to som hlavne potreboval vediet co este k montazi budem potrebovať. Len tá trpezlivost u mna je problém!!!
Nepotrebujem žiadne špeci radio, jazdiť s ním bude žena a tá aj tak počuva hlavne rádio. Hlavne nech to decentne vyzera a primerane hrá.
Foto by potešilo. Čaffff
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |