Uchytka na otvaranie dveri
Uchytka na otvaranie dveri
Ludia, ked otvaram dvere zvnutra tak tam mam plast a ja chcem tie uchytky strieborne, no ako hladam nemozem to nikde najst..... Nema niekto? kupil by som od neho.
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jsou proste veci z astry co by dost lidi rado vymenilo ale je to dost nedostatkove zbozi, takze leda vymenit auto asi 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no zkus zapatrat po foru...nekde tady odkaz budemi-sicek píše:Mozno by tie nalepky stacili ... a nevies kde ich zozeniem??? lebo tam kde byvam urcite nepochodimPitman píše:Tak to skoro nesezenes.....ale mam pocit ze to ma Kamei...nicmene nejsem si tim jist....jinak se daj koupit stribrne nalepky....

Kluci já mám dojem že myslel vnitřní stříbrný kliky, ty co by tady bralo celkem dost lidí, teda ti co je nemají a já taky
, ale né teď
.
AHA zase pozdě
, jo a Kamei je tuším nějaká severská tunigová a přes doplňky firma 
A dost ZASE POZDĚ

AHA zase pozdě

A dost ZASE POZDĚ

Naposledy upravil(a) Defender dne 25 bře 2008, 19:41, celkem upraveno 2 x.
Mobil : 602318645
V roce výroby 98 se dělaly pouze černé. Až 99 a výš byly v chromu. Bohužel předělání je docela složité, jsou součástí tapecírování a musí se vzít s celým plastem který je svařen se zbytkem tapecu. Lepší je sehnat si stejné tapecírování (vzor) a přehodit si to.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line

Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Re: ale aj 98
máš třeba rok 98 ale model 99...Ďuri píše:Ja mám rok výroby 98 a mám strieborné... Bolo to asi podľa výbavy alebo za príplatok - kdo viem, keď to bolo tak dávno...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz