Oprava předního nárazníku
- vasekpetr1
Oprava předního nárazníku
Přátelé, poraďte. Mám popraskaný přední nárazník, jak do mě jeden šikula nacouval. Barva na nárazníku je zelená metla. Jak se ten nárazník spravuje? Slyšel jsem, že se dá prasklina spravit horkovzdušnou pistolí. To se nahřívá ten nárazník z obou stran, až se ten plast spojí? Nebo jen zevnitř? Mám obavu, co to udělá s lakem. Díky za radu neznalému.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oprava předního nárazníku
to mas podla toho jak to je prasknute je mozne ze to budes musiet zvarit zvarackou na plasty a ta farba jedine to zas nastriekat cele metlou metalizy su na toto fajnove lebo ti to absolutne nebude sediet len to dostriekatvasekpetr1 píše:Přátelé, poraďte. Mám popraskaný přední nárazník, jak do mě jeden šikula nacouval. Barva na nárazníku je zelená metla. Jak se ten nárazník spravuje? Slyšel jsem, že se dá prasklina spravit horkovzdušnou pistolí. To se nahřívá ten nárazník z obou stran, až se ten plast spojí? Nebo jen zevnitř? Mám obavu, co to udělá s lakem. Díky za radu neznalému.
- vasekpetr1
Svářečka na plasty - to myslíš tavnou pistoli?
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Svářel jsem horkovzduškou je to na stejnym principu jako svářečka na plasty ale méně výkoný. ale lak okolo praskliny ti sleze tou teplotou. a je lepší udělat svár z obou stran a ten vnější pak zabrousit ( méně kitování )
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
-
- Kontaktovat uživatele:
preto je lepsia ta zvaracka lebo je to rychlejsie roztopene a nemusis tak dlho drzat na jednom mieste tu hork.vzd. pistol tym padom sa ti neroztopi cely naraznikRoubik píše:Svářel jsem horkovzduškou je to na stejnym principu jako svářečka na plasty ale méně výkoný. ale lak okolo praskliny ti sleze tou teplotou. a je lepší udělat svár z obou stran a ten vnější pak zabrousit ( méně kitování )

v tom máš pravdu
a ty prsty popálený
ale posvářel jsem tři části nárazníku v jeden celek s horkovzduškou.

Moje ASTRA
Moje ASTRA
tak si jí někomu pujčil
to se stává mě a pak nevím komu 

Moje ASTRA
Moje ASTRA
-
- Kontaktovat uživatele:
chlapáci nechce se mi zakládat nové téma, tak se zeptám tady. Do mně asi taky kdosi ťuknul a pod světlometech se mi odchlípl narazník, tak jsem na to koukal a je tam vidět, že otvor pro šroub, kterých se to má pod světlometem přichytit se protrhnutý. Nevíte někdo co s tím
. Teď už to asi těžko znovu přišroubuju, když je tem otvor urvaný
.

v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
člen Carp Teamu Radegast Karviná
máš asi namysli zadní narazník co?herminator píše:chlapáci nechce se mi zakládat nové téma, tak se zeptám tady. Do mně asi taky kdosi ťuknul a pod světlometech se mi odchlípl narazník, tak jsem na to koukal a je tam vidět, že otvor pro šroub, kterých se to má pod světlometem přichytit se protrhnutý. Nevíte někdo co s tím![]()
![]()
![]()
.
Moje ASTRA
Moje ASTRA
-
- Kontaktovat uživatele:
no právě že né, mám to pod předním levým světlometem a vyčnívá to díky tomu spod světlometu a vypadá to dost blběRoubik píše:máš asi namysli zadní narazník co?herminator píše:chlapáci nechce se mi zakládat nové téma, tak se zeptám tady. Do mně asi taky kdosi ťuknul a pod světlometech se mi odchlípl narazník, tak jsem na to koukal a je tam vidět, že otvor pro šroub, kterých se to má pod světlometem přichytit se protrhnutý. Nevíte někdo co s tím![]()
![]()
![]()
.

v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
-
- Kontaktovat uživatele:
to nejsu sroby ale nity naraznik po svetlom je nitovany to uz nespravis niak jednine ze vedla prevrtas ten plech co je pod tym plastom a nanovo nanitujes inak ti to drzat nebudeherminator píše:chlapáci nechce se mi zakládat nové téma, tak se zeptám tady. Do mně asi taky kdosi ťuknul a pod světlometech se mi odchlípl narazník, tak jsem na to koukal a je tam vidět, že otvor pro šroub, kterých se to má pod světlometem přichytit se protrhnutý. Nevíte někdo co s tím![]()
![]()
![]()
.