Oprava předního nárazníku

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
vasekpetr1

Oprava předního nárazníku

Příspěvek od vasekpetr1 »

Přátelé, poraďte. Mám popraskaný přední nárazník, jak do mě jeden šikula nacouval. Barva na nárazníku je zelená metla. Jak se ten nárazník spravuje? Slyšel jsem, že se dá prasklina spravit horkovzdušnou pistolí. To se nahřívá ten nárazník z obou stran, až se ten plast spojí? Nebo jen zevnitř? Mám obavu, co to udělá s lakem. Díky za radu neznalému.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.

A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Reklama

brhy
Kontaktovat uživatele:

Re: Oprava předního nárazníku

Příspěvek od brhy »

vasekpetr1 píše:Přátelé, poraďte. Mám popraskaný přední nárazník, jak do mě jeden šikula nacouval. Barva na nárazníku je zelená metla. Jak se ten nárazník spravuje? Slyšel jsem, že se dá prasklina spravit horkovzdušnou pistolí. To se nahřívá ten nárazník z obou stran, až se ten plast spojí? Nebo jen zevnitř? Mám obavu, co to udělá s lakem. Díky za radu neznalému.
to mas podla toho jak to je prasknute je mozne ze to budes musiet zvarit zvarackou na plasty a ta farba jedine to zas nastriekat cele metlou metalizy su na toto fajnove lebo ti to absolutne nebude sediet len to dostriekat
vasekpetr1

Příspěvek od vasekpetr1 »

Svářečka na plasty - to myslíš tavnou pistoli?
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.

A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy »

vasekpetr1 píše:Svářečka na plasty - to myslíš tavnou pistoli?
ee
Roubik

Příspěvek od Roubik »

Svářel jsem horkovzduškou je to na stejnym principu jako svářečka na plasty ale méně výkoný. ale lak okolo praskliny ti sleze tou teplotou. a je lepší udělat svár z obou stran a ten vnější pak zabrousit ( méně kitování )
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy »

Roubik píše:Svářel jsem horkovzduškou je to na stejnym principu jako svářečka na plasty ale méně výkoný. ale lak okolo praskliny ti sleze tou teplotou. a je lepší udělat svár z obou stran a ten vnější pak zabrousit ( méně kitování )
preto je lepsia ta zvaracka lebo je to rychlejsie roztopene a nemusis tak dlho drzat na jednom mieste tu hork.vzd. pistol tym padom sa ti neroztopi cely naraznik :D
Roubik

Příspěvek od Roubik »

v tom máš pravdu :wink: a ty prsty popálený :roll: ale posvářel jsem tři části nárazníku v jeden celek s horkovzduškou.
Moje ASTRA
brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy »

Roubik píše:v tom máš pravdu :wink: a ty prsty popálený :roll: ale posvářel jsem tři části nárazníku v jeden celek s horkovzduškou.
to je fakt zatrest ja som ju mal doma tu zvaracku a ani za svet neviem kam som ju dal teraz ju potrebujem na zadni naraznik a ani za .... si neviem spomenut kde je :(
Roubik

Příspěvek od Roubik »

tak si jí někomu pujčil :?: to se stává mě a pak nevím komu :D
Moje ASTRA
brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy »

Roubik píše:tak si jí někomu pujčil :?: to se stává mě a pak nevím komu :D
nemam sajn kam som ju dal ci pozical teraz aby som zato platil ked som si toho mohol spravit sam :(
herminator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od herminator »

chlapáci nechce se mi zakládat nové téma, tak se zeptám tady. Do mně asi taky kdosi ťuknul a pod světlometech se mi odchlípl narazník, tak jsem na to koukal a je tam vidět, že otvor pro šroub, kterých se to má pod světlometem přichytit se protrhnutý. Nevíte někdo co s tím :?: :?: . Teď už to asi těžko znovu přišroubuju, když je tem otvor urvaný :( :( :evil: .
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
člen Carp Teamu Radegast Karviná
Roubik

Příspěvek od Roubik »

herminator píše:chlapáci nechce se mi zakládat nové téma, tak se zeptám tady. Do mně asi taky kdosi ťuknul a pod světlometech se mi odchlípl narazník, tak jsem na to koukal a je tam vidět, že otvor pro šroub, kterých se to má pod světlometem přichytit se protrhnutý. Nevíte někdo co s tím :?: :?: . Teď už to asi těžko znovu přišroubuju, když je tem otvor urvaný :( :( :evil: .
máš asi namysli zadní narazník co?
Moje ASTRA
herminator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od herminator »

Roubik píše:
herminator píše:chlapáci nechce se mi zakládat nové téma, tak se zeptám tady. Do mně asi taky kdosi ťuknul a pod světlometech se mi odchlípl narazník, tak jsem na to koukal a je tam vidět, že otvor pro šroub, kterých se to má pod světlometem přichytit se protrhnutý. Nevíte někdo co s tím :?: :?: . Teď už to asi těžko znovu přišroubuju, když je tem otvor urvaný :( :( :evil: .
máš asi namysli zadní narazník co?
no právě že né, mám to pod předním levým světlometem a vyčnívá to díky tomu spod světlometu a vypadá to dost blbě :cry: :cry:
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
člen Carp Teamu Radegast Karviná
Chavron

Příspěvek od Chavron »

No so zvaranim to je dost tazke...treba zvarit, najlepsie ako uz bolo pisane z dvoch stran. Potom zabrusit pekne do roviny. streknut plnicom a nakoniec farbou...
brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy »

to nejsu sroby ale nity naraznik po svetlom je nitovany to uz nespravis niak jednine ze vedla prevrtas ten plech co je pod tym plastom a nanovo nanitujes inak ti to drzat nebude
Odpovědět