Angel eyes..Ktore???Poradte

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...

KTORE si mam vybrat??

1.odkaz??
5
38%
2.odkaz??
4
31%
ani jedny
4
31%

Celkem hlasů: 13

sportive
Kontaktovat uživatele:

Angel eyes..Ktore???Poradte

Příspěvek od sportive »

Nazdar pani..Rozmyslam nad tym ze mojej astricke spravim jeziska..Chcel by som AE cierne..Nasiel som krasne svetla na kopacek.cz len sa neviem rozhodnut ktore z tychto dvoch..Obidvoje su znacky sonar..
http://www.kopacek.cz/images/Svetla/atg-hly-b.jpg
http://www.kopacek.cz/images/Svetla/atg-hls-b.jpg

obidvoje sa mi pacia..Tie druhe maju aj el. nastavovanie sklonu presne ako origo svetla..Chlapi poradte mi..Nevidel niekto presne tieto svetla na astre??DIky za kazdy dotaz.
Ak viete o nejakych peknych alebo lacnejsich tak mi hodte link prosim..
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA :-) :-)

Robota neni ko..t, postoji aj tri dni :-)
Reklama

Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe »

určitě ty první já je chci taky časem kupovat na tomhle foru je mají dva členové co já aspon vím.Lukaskpd a Pavlikjaa

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4071
Honzza

Příspěvek od Honzza »

Ja bych si nevzal ani jedny... Nic proti tem co je maji ale moc se mi nelibi ty kulaty blinkry a navic ty prvni nemaji ani el ovladani... Proto mam AE od FK 8) Ale proti gustu...
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
sportive
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sportive »

Honzza píše:Ja bych si nevzal ani jedny... Nic proti tem co je maji ale moc se mi nelibi ty kulaty blinkry a navic ty prvni nemaji ani el ovladani... Proto mam AE od FK 8) Ale proti gustu...
No mne sa prave na nich paci to ze nemaju tu origo smerovku..ako pacia sa mi aj tie co mas ty su tiez super ale tieto o kopacka sa mi zdaju take modernejsie..Ale tiez by som radsej vybral s elektrickym nastavovanim..no ale uvidim..Vsak poradte..a ty si ich kde kupoval??
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA :-) :-)

Honzza

Příspěvek od Honzza »

Ja je kupoval na carbonii a ted myslim ze Milosh je tu prodava...
Pokud se ti libi tak neni co resit. ;)
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe »

tady máš teda ten odkaz je tam jen jedna fotka těch druhých AE
https://www.astra-g.cz/forum//////viewto ... sc&start=0
sportive
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sportive »

Samothe a kde tam je fotka??nidke ju tam nevidim..Lukaspd ma tie s tymi troma diodami na boku a tie s tymi dvoma hore ma kto??

Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe »

sportive píše:Samothe a kde tam je fotka??nidke ju tam nevidim..Lukaspd ma tie s tymi troma diodami na boku a tie s tymi dvoma hore ma kto??
má to rodel99 a fotku tam dával přes ukažto takže musíš chvíli počkat než ta fotka naskočí a je na první stránce
Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe »

kdyby ti to furt nešlo tak tady je ta fotka:
Obrázek
sportive
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sportive »

Samothe píše:kdyby ti to furt nešlo tak tady je ta fotka:
Obrázek
No diky moc Samothe..Presne tieto by smo chcel a asi ich aj kupim.som pisal rodelovi ze ako je snimi spokojny tak pockam co povie a pak ked budu koruny tak kupim..Ty ides brat ktore..Tieto by sa mali dat aj nastavovat z kabiny vyska myslim.

Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe »

no těžko říci které budu brát,víc se mi líbí ty první,ale tyhle jsou taky pěkné a navíc stavitelné.ted ale budu peníze vrážet do něčeho jiného tak chvíli potrvá než budu uvažovat o koupi předních lamp a do té doby můžu změnit názor a koupit uplně něco jiného :D
sportive
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sportive »

No prave mne sa pacia aj tieto..Len po tom co som tu cital tak vazne neviem..to sa neda vybrat jeden hovori ze fk su dobre druhy ze zle jeden ze svietia dobre druhy ze zle a tak aj o sonaroch..to je tazko :(
Ale asi poidem do tych co ma rodel

Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe »

kdyby jsi měl poslouchat všechny rady tak si nikdy nevybereš kup ty co chceš a kdyby ti náhodou neseděly tak je prodáš a zkusíš jiné.....žádná tragédie ne?
sportive
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sportive »

No vsak jasne ale tak radsej by som mal hned nejake lepsie..Asi zoberiem tie co ma rodel.pisal ze su super ze je spokojny tak ich asi zoberiem..ale az ked koruny budu..
Rodel dikes za radu..

Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe »

jak je s něma spokojený tak není co řešit a až je budeš mít ty na své káře tak dej echo jaké jsou 8)
Odpovědět