Zapojení 2 rádia + propojení k volantu

Vše o zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
Capone

Zapojení 2 rádia + propojení k volantu

Příspěvek od Capone »

Ahoj,měl bych prozbu.Mám Astru G a chtěl bych dát do auta 2 rádio+nechat to propojit s multifunkčnim volantem.To první mám jako přehrávač dvd.Chtěl bych vás poprosit o radu,zda někdo nezná nějakou dobrou firmu a nebo člověka,který by to naistaloval.jsem z Prahy (Chodov)Díky moc Capone
Reklama

Capone

Příspěvek od Capone »

Problém je vyřešen.Druhé radio šlape jako hodinky + ovládání na volant taky :D p.s.sehnat dobrého elektrikáře,který ovládá svůj obor- v Praze docela problém :x Ale našel a je to opravdu odborník,tak kdyby někdo potřeboval kontakt,není problém 8)
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) Obrázek už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan...
"Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

koukám že jdu s křížkem po funuse, ale co třeba zkusit vlastní ručky? :)
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
Capone

Příspěvek od Capone »

sovicka píše:koukám že jdu s křížkem po funuse, ale co třeba zkusit vlastní ručky? :)
Jéé,Sovičko,kdyby to bylo jen na ten ISO konektor,tak by to šlo.Ale propojit mezi sebou 2 rádia,aby se to netlouklo do repráků a fungovalo to s dvd,to fakt není nic pro mě :( Ještě by mi Astrulka začala někde čadit :roll: :evil:
"Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

No předpokládám, že radiuješ jenom na jednom a to DVD je do něj zapojeno přes normální AUX vstup, ne?

(teda já to tak mám a zvládnul jsem to sám - jakožto největší technický antitalent)
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
Capone

Příspěvek od Capone »

sovicka píše:No předpokládám, že radiuješ jenom na jednom a to DVD je do něj zapojeno přes normální AUX vstup, ne?

(teda já to tak mám a zvládnul jsem to sám - jakožto největší technický antitalent)
Antitalent na elektro jsem tady jááááá + to zapojení na ovládání na volant,no prostě bych měl z toho tááákovoudle hlavu :shock: :wink: A jak se říká,ševče,drž se svého kopyta.Tak jsem to prostě dal udělat odborníkovi. Jen jak jsem psal už dřívě i v profi dílně,na mě docela koukali,co to vlastně mám za požadavek :roll:
sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

dobře, obhájil sis to :)
Capone

Příspěvek od Capone »

sovicka píše:dobře, obhájil sis to :)
:D :D :D
Odpovědět