Možný návod na opravu zapeklitého klaksonu na bagu

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
kulda

Možný návod na opravu zapeklitého klaksonu na bagu

Příspěvek od kulda »

Tak jsem si pánové při oprave klaksonu rek, ze bych se s vami moh podelit o tuto srandu. napadlo me to az ted, tak omluvte "cunacke" provedeni opravy. Ale jestli bude fungovat, tak je to jedno, nee? :wink:

Sem se uz nastval a po nekolikamesicnim jezdeni s doslova dirou v bagu, jsem do toho sel.

Pod diru jsem vystrih "na miru" gumu o sile asi 5mm (bylo to z bocni gum.listy ze skodarny 105 :wink:

Zatapal jsem to tmelem (na obrazku - 45.-Kčs), ktery se mimo jine pouziva na lepeni ruznych tjůningů, ale pritom zustane pruzny. No a pak jsem to vymackal tou hubkou a stahnul.

Uvidime po vyzrani, jestli se to nepropadne nebo co to udela. Dam vedet. Ale myslim, ze horsi to nebude.
Jeste tam vymodelovat tu trumpetku a bylo by to super.

Ted me napadlo! Ja si to dam patentovat a budu v tom podnikat!! :lol:

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Naposledy upravil(a) kulda dne 08 úno 2008, 21:11, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
Reklama

kulda

Příspěvek od kulda »

obrazky opet nejdou. muzu nekomu sadu poslat at je tam nejakym zazrakem da.
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
kulda

Příspěvek od kulda »

No tak ted pri nejake dobre konstalaci hvezd v konjukci s jupiterem, se mi podarilo obrazky zde dati.
fanuc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanuc »

No ja som kúpil na akvárko čierny tmel.A keďže mi ostalo,tak som ho dal do tej diery na klaksóne.A je po diere.Nieje to ako nové,ale už ma to toľko nesere ako predtým.A v noci to neni vôbec vidieť že je to opravované :lol:
Opel Zafira 1.9 CDTI Z19DTH 150 koni/ chip 176 koni 387 Nm
Opel Zafira 1.8 16v X18XE1 Elegance
james11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james11 »

dávejte obrázky jinam, třeba sem www.freeimagehosting.net
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
Chavron

Příspěvek od Chavron »

Tak teraz len zohnat co najpodobnejsiu gumu ku volantu a mozem zacat s opravou
kulda

Příspěvek od kulda »

Chavron píše:Tak teraz len zohnat co najpodobnejsiu gumu ku volantu a mozem zacat s opravou
To nemusi byt guma podobna volantu. Tu sem tam dal, jen aby ten tmel mel na cem drzet. Ta guma zmizela pod vrstvou zatapaneho tmelu. Muzes tam dat treba kus dreva... :lol:
No a pak jsem si udelal roztok vody a mydla - hodne mazlavy a prstem hladil a hladil a hladil... Myslim by i ma zena zarlila... :lol: :lol:
Chavron

Příspěvek od Chavron »

Ja to teda skusim silikonovym tmelom...to by mohlo fungovat...
Odpovědět