kudy dostat nejlip kable

Vše o zapojení repro, radia atd..
stana82

kudy dostat nejlip kable

Příspěvek od stana82 »

Zdravim vsechny,koupil sem si zesak s basakem a ted mam takovy mensi problem ,kudy mam natahnou kable od baterky a kudy od radia,prosil bych presny popis nikdy sem to nedelal,jestli by bylo i foto tak by to bylo super,
doufam že tam nebudu muset vrtat nejake diry nebo tak neco,diky za rady.
Reklama

Choze L

Příspěvek od Choze L »

Taky jsem si takhle vylepšil zvuk v astře. Je to příjemná změna nemám nic šíleného ale je to znát.
Dělal jsem to s kámošem, který je na to větší odborník a konkrétně u mě jsme museli vrtat skrz plech dovnitř přibližně směrem k pojistkové
skříni. Myslím, že se nemusíš bát. Dej tam ale gumovou průchodku proti vlhku. No a od rádia je to v poho, spíš největší problém je opatrně oddělat plasty nad prahama. Spíš uvažuj, jak uchytíš ten basák v kufru. Já ho mám v kufru přivrtaný k menšímu opěradlu. Byly tam kovové výztuhy, tak jsme to tam šoupli na vruty. Zesík mám přidělaný zespod basáku.
Je to jen taková legrace. Každopádně to mám dělané jako cestovní verzi ne žádné těžké hifi. Zkusím z legrace vyfotit.
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW - X16XEL - Hatchback
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu
stana82

Příspěvek od stana82 »

ktere plasty nad prahama myslis?nemužes je vyfotit a jak je nejlip sundat?no bude to boj to zapojit,ta bedna s basakem je tak težka že to snad bude stat na miste jak ma.
Choze L

Příspěvek od Choze L »

Aha tak ty máš asi něco profi. Jak říkám já mám takovou light verzi repráku.
Plasty nad prahama jsou ty černé dole kolem dveří.
Jo a druhý kabel napájení vede samozřejmě vzadu kdekoliv od kostry.

Už mám ty fotky, ale nahrát je sem bude asi nadlidský výkon. :evil:
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
Choze L

Příspěvek od Choze L »

stana82

Příspěvek od stana82 »

dik moc,pres vikend se na to vrhnu tak snad se to povede.
Chavron

Příspěvek od Chavron »

Kadial ti to vo vnutri vyslo...a kadial si to tahal dalej ? Ja som chcel najskor nejaky prirodzny priechod ale asi si ten prehod budem musiet vyvrtat sam...
stana82

Příspěvek od stana82 »

chtel sem to tahat vcera pres tu pruchodky pod krytem na sterace ale jak sem chtel sundat sterace byly tak zaoxidovane že sem mel srach že to urvu,tak sem hledal dalsi pruchodku a nesel sem jednu nad pedalam celkem velkou ale musi se auto dat na zvedat jinak to tam nedostanes,kamos dela na technicke tak v pondeli tam jedu to protahnou,tak snad to vyjde.
Chavron

Příspěvek od Chavron »

tak nezabudni na foto :)
stana82

Příspěvek od stana82 »

tak nakonec tou spodni pruchodkou sem to nedaval,ale dal sem to pruchodkou nahore co je vpravo u řidice,musi se sundat sterace pak dat dolu tu gumu a ten plast,pak sem dal pryc tu gumovou pruchodku a dal tam ten kabel a zaslepil to silikonem a pak sem to tahal pres prahy to byla pekna mrdacka vam reknu už bych to nechtel delat znovu,jeste musim natahnou cinche a bude to hotovo ,jak budu mit zitra cas tak se do toho pustim.foto bohužel nemam ,delal ssem to u znameho v garaži a nemel sem sebou fotak.
Chavron

Příspěvek od Chavron »

Tak to ja si pockam kym bude teplejsie...Subik mi chyba, ale nie az tak ako mi terz vonku krehnu prsty :)
pepik
Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D

Příspěvek od pepik »

mam dotaz :D mam doma SW + zesik + kaaaable :D ale dneska sem to zmeril a ten cerveny napajeci drat maa jenom neco kolem 4metru max. 4.5 metru ale jeste ktomu musis pripocist kus kable na beterku a pojisku bude mi to stacit do caravanu ???
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa :D ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )

OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru :) + 2x garfild za oknem :D
Tony

Příspěvek od Tony »

ti to reknu asi zrovna dneska sme s kamosem dokoncili muziku do me astry mam 3-dvéřko a kupoval sem 7 metru toho + a ten me vysel,akorat sem teda vrtal diry ne jak tady vsichni pisou do takovyho vetraciho otvurko pod steracama ale rovnou do plechu......(vse je utesneno silikonem..).ale kdybych to vedl tim plastovym tak by me nevysel.........si myslim ze ti ten kablik nevyjde no nevim........at poradi nekdo zkusenejsi :?: :D
Tak už konečně patřím mezi Vás Astra 1.6 8v
pepik
Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D

Příspěvek od pepik »

aaa kruci :( a kdybys to dal tou dirou stema steracema tak toje jako objisdka???

a nevite nekdo jestli existuje naka spojka na to ze bych koupil treba dalsi 5 metru a pojil to a mel bych dohromady 9 metru :) :D a nebo to staci zasmudlat ty hole draty a prelepit to izolackou???
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa :D ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )

OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru :) + 2x garfild za oknem :D
genius0011
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od genius0011 »

pepik píše:.... nebo to staci zasmudlat ty hole draty a prelepit to izolackou???
hlavně nic nezašmudlávej nasucho :o kup si smršťovačku a ty dráty aspoň spájej cínem :twisted:
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Odpovědět