Zadní výškové repro

Vše o zapojení repro, radia atd..
Blixoa
Kontaktovat uživatele:

Zadní výškové repro

Příspěvek od Blixoa »

Je normální že v zadních dveřích nejsou výškové repro ? Pod temi malými mřížkami nic není. sundal jsem calouneni a zjistil sem že tam jsou i připravené kabely. Nacpal sem tam ty same co jsou vepředu a musim říct že je znat dost rozdíl. Jsou blyz k usim nez ty predni. Nechapu, ze jsem to tam nemel a to mam tu lepsi vybavu - elegance. Zvlastni.
Reklama

Pluhař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pluhař »

:lol: taky je tam nemam :oops:
Meriva 1.7CDTI
manli2

Příspěvek od manli2 »

mám socku a sou tam.... nebo že by to taková socka nebyla.... :) :wink: no moc originálně nevypadaj... 8)
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
pepca

Re: Zadní výškové repro

Příspěvek od pepca »

Blixoa píše:Je normální že v zadních dveřích nejsou výškové repro ? Pod temi malými mřížkami nic není. sundal jsem calouneni a zjistil sem že tam jsou i připravené kabely. Nacpal sem tam ty same co jsou vepředu a musim říct že je znat dost rozdíl. Jsou blyz k usim nez ty predni. Nechapu, ze jsem to tam nemel a to mam tu lepsi vybavu - elegance. Zvlastni.
zdravím,taky je tam nemám,taky jsem to nechápal,jestli můžeš prozradit,kde jsi je sehnal,kolik stojí?rád bych je tam taky dal,díky.
Blixoa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blixoa »

pepca píše:
Blixoa píše:Je normální že v zadních dveřích nejsou výškové repro ? Pod temi malými mřížkami nic není. sundal jsem calouneni a zjistil sem že tam jsou i připravené kabely. Nacpal sem tam ty same co jsou vepředu a musim říct že je znat dost rozdíl. Jsou blyz k usim nez ty predni. Nechapu, ze jsem to tam nemel a to mam tu lepsi vybavu - elegance. Zvlastni.
zdravím,taky je tam nemám,taky jsem to nechápal,jestli můžeš prozradit,kde jsi je sehnal,kolik stojí?rád bych je tam taky dal,díky.
Ja je koupil na vrakáči 100,- za kus. Jsou to ty klasicky opel vejskace. musel sem to trosku prizbusobit - uplne tam nepasovali, asi tam chybi nejaky drzak. Kdysi jsem shanel jeden na astru F a stal novy original 890,- kč - resil jsem to vejskacem z fabie za 160 - mozna by se tam dali taky nacpat.
pepca

Příspěvek od pepca »

Blixoa píše:
pepca píše:
Ja je koupil na vrakáči 100,- za kus. Jsou to ty klasicky opel vejskace. musel sem to trosku prizbusobit - uplne tam nepasovali, asi tam chybi nejaky drzak. Kdysi jsem shanel jeden na astru F a stal novy original 890,- kč - resil jsem to vejskacem z fabie za 160 - mozna by se tam dali taky nacpat.
zdarec,kamarád se ptal na vrakáči,bohužel nic,bych do toho ........,tady totiž mnoho možností není,to jedině na nějakém velikém,nové kupovat nechci,je třeba kačky dát do jiných věcí,holt budu čekat,snad se někde něco naskytne,kdybych cestoval po světě,tak bych ty vrakárny zkoušel,ale takhle :cry:
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

já měl na prodej 5 kusů po 150kč/kus ale už sou všechny pryč
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
pepca

Příspěvek od pepca »

Vojta píše:já měl na prodej 5 kusů po 150kč/kus ale už sou všechny pryč
zdravím,já vím že máš leccos,smůla,bral bych okamžitě,ale takhle mi již nepomůžeš,vážně škoda,kdo ví,zda se další příležitost naskytne,chodím stále pozdě,snažím se dávat ty nedodělky pomaloučku do kupy,jde to pomalu,není penízku toliko co je třeba,o to více zamrzí takových nebídek,které ty poskytuješ,tak se měj,přeji pěkný večír. :cry:
PIKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PIKI »

pasuju tam aj sinus live NEO 100 cena 690,- sk/par ,urcite je to o inej kvalite!!! daj si www.autodax.sk
Astra Caravan 1,6 8V,man. klima, 2001, Z16SE
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

PIKI píše:pasuju tam aj sinus live NEO 100 cena 690,- sk/par ,urcite je to o inej kvalite!!! daj si www.autodax.sk
tojo originály budou lepší

Marky

Příspěvek od Marky »

Kluci nemate rozmer tech vyskacu? Vcera jsem zjistil, ze je tam taky nemam :shock: . Pripadne nevite o nejakych znackovych nahrazkach, osobne si nemyslim, ze by ten original byl moc extra, protoze prave to co mi vadi na reprodukci je nedostatek vysek.
M&R

Příspěvek od M&R »

Sem je tam taky neměl, tak jsem tam dal ty co montuje škodovka do kokty a fóbie, a nemůžu si stěžovat, hraje to skvěle, navíc mají vestavěnou výhybku, tak jsem nemusel řešit zapojení a nestálo mne to ani kačku. Přitáhl mi jich hromadu kámoš. A rozměrově tam sednou jak pr*el na nočník. :D :D
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

Marky píše:Kluci nemate rozmer tech vyskacu? Vcera jsem zjistil, ze je tam taky nemam :shock: . Pripadne nevite o nejakych znackovych nahrazkach, osobne si nemyslim, ze by ten original byl moc extra, protoze prave to co mi vadi na reprodukci je nedostatek vysek.
bodeť by ti nevadil nedostatek výšek když tam vejškáče nemáš :wink:

Marky

Příspěvek od Marky »

Vojta píše:bodeť by ti nevadil nedostatek výšek když tam vejškáče nemáš :wink:
To je pravda, ale v predu jsou a moc o sebe nedavaji znat a to je mam na maximalku.
Marky

Příspěvek od Marky »

M&R píše: ...Přitáhl mi jich hromadu kámoš.
A nemel by jsi ciste nahodoy jeste dva volne kousky?
Odpovědět