Zadní výškové repro
Zadní výškové repro
Je normální že v zadních dveřích nejsou výškové repro ? Pod temi malými mřížkami nic není. sundal jsem calouneni a zjistil sem že tam jsou i připravené kabely. Nacpal sem tam ty same co jsou vepředu a musim říct že je znat dost rozdíl. Jsou blyz k usim nez ty predni. Nechapu, ze jsem to tam nemel a to mam tu lepsi vybavu - elegance. Zvlastni.
- Reklama
Re: Zadní výškové repro
zdravím,taky je tam nemám,taky jsem to nechápal,jestli můžeš prozradit,kde jsi je sehnal,kolik stojí?rád bych je tam taky dal,díky.Blixoa píše:Je normální že v zadních dveřích nejsou výškové repro ? Pod temi malými mřížkami nic není. sundal jsem calouneni a zjistil sem že tam jsou i připravené kabely. Nacpal sem tam ty same co jsou vepředu a musim říct že je znat dost rozdíl. Jsou blyz k usim nez ty predni. Nechapu, ze jsem to tam nemel a to mam tu lepsi vybavu - elegance. Zvlastni.
Ja je koupil na vrakáči 100,- za kus. Jsou to ty klasicky opel vejskace. musel sem to trosku prizbusobit - uplne tam nepasovali, asi tam chybi nejaky drzak. Kdysi jsem shanel jeden na astru F a stal novy original 890,- kč - resil jsem to vejskacem z fabie za 160 - mozna by se tam dali taky nacpat.pepca píše:zdravím,taky je tam nemám,taky jsem to nechápal,jestli můžeš prozradit,kde jsi je sehnal,kolik stojí?rád bych je tam taky dal,díky.Blixoa píše:Je normální že v zadních dveřích nejsou výškové repro ? Pod temi malými mřížkami nic není. sundal jsem calouneni a zjistil sem že tam jsou i připravené kabely. Nacpal sem tam ty same co jsou vepředu a musim říct že je znat dost rozdíl. Jsou blyz k usim nez ty predni. Nechapu, ze jsem to tam nemel a to mam tu lepsi vybavu - elegance. Zvlastni.
zdarec,kamarád se ptal na vrakáči,bohužel nic,bych do toho ........,tady totiž mnoho možností není,to jedině na nějakém velikém,nové kupovat nechci,je třeba kačky dát do jiných věcí,holt budu čekat,snad se někde něco naskytne,kdybych cestoval po světě,tak bych ty vrakárny zkoušel,ale takhleBlixoa píše:Ja je koupil na vrakáči 100,- za kus. Jsou to ty klasicky opel vejskace. musel sem to trosku prizbusobit - uplne tam nepasovali, asi tam chybi nejaky drzak. Kdysi jsem shanel jeden na astru F a stal novy original 890,- kč - resil jsem to vejskacem z fabie za 160 - mozna by se tam dali taky nacpat.pepca píše:zdravím,taky je tam nemám,taky jsem to nechápal,jestli můžeš prozradit,kde jsi je sehnal,kolik stojí?rád bych je tam taky dal,díky.Blixoa píše:Je normální že v zadních dveřích nejsou výškové repro ? Pod temi malými mřížkami nic není. sundal jsem calouneni a zjistil sem že tam jsou i připravené kabely. Nacpal sem tam ty same co jsou vepředu a musim říct že je znat dost rozdíl. Jsou blyz k usim nez ty predni. Nechapu, ze jsem to tam nemel a to mam tu lepsi vybavu - elegance. Zvlastni.

zdravím,já vím že máš leccos,smůla,bral bych okamžitě,ale takhle mi již nepomůžeš,vážně škoda,kdo ví,zda se další příležitost naskytne,chodím stále pozdě,snažím se dávat ty nedodělky pomaloučku do kupy,jde to pomalu,není penízku toliko co je třeba,o to více zamrzí takových nebídek,které ty poskytuješ,tak se měj,přeji pěkný večír.Vojta píše:já měl na prodej 5 kusů po 150kč/kus ale už sou všechny pryč

pasuju tam aj sinus live NEO 100 cena 690,- sk/par ,urcite je to o inej kvalite!!! daj si www.autodax.sk
Astra Caravan 1,6 8V,man. klima, 2001, Z16SE
tojo originály budou lepšíPIKI píše:pasuju tam aj sinus live NEO 100 cena 690,- sk/par ,urcite je to o inej kvalite!!! daj si www.autodax.sk
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Sem je tam taky neměl, tak jsem tam dal ty co montuje škodovka do kokty a fóbie, a nemůžu si stěžovat, hraje to skvěle, navíc mají vestavěnou výhybku, tak jsem nemusel řešit zapojení a nestálo mne to ani kačku. Přitáhl mi jich hromadu kámoš. A rozměrově tam sednou jak pr*el na nočník.

Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
bodeť by ti nevadil nedostatek výšek když tam vejškáče nemášMarky píše:Kluci nemate rozmer tech vyskacu? Vcera jsem zjistil, ze je tam taky nemam. Pripadne nevite o nejakych znackovych nahrazkach, osobne si nemyslim, ze by ten original byl moc extra, protoze prave to co mi vadi na reprodukci je nedostatek vysek.

Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz