Ahoj pánové.Mám malou otázečku.Jaký je nejvhodnější sprej na palubku a jaký tmel na ni.Mám tam menší dírky které chci zatmelit a přestříkat.
jestli víte kde je koupit tak třeba i nějaký ten odkaz
Díky za případné odpovědi
ja myslim ze Samothe myslel neco jinyho, ma dirky v palubce a rad by se jich zbavil. Aspon tak jsem to pochopil, jestli ma nekdo typ, tak sem s nim, ponevadz mam 2 dirky taky od puv. majitele (asi od drzaku na mobil)
TOHLE JSEM OPRAVIL TAK,ŽE JSEM TMEL NA LEPENÍ ČELNÍCH OKEN NATLAČIL DO TĚCH DÍREK A POTOM JSEM TECH.BENZÍNEM UTŘEL TO CO VYLEZLO VEN A PO ZASCHNUTÍ JSEM PŘÍSTROJOVKU NASTŘÍKAL COCPYTEM.NEJDE TO TÉMĚŘ POZNAT. Nechtějte po mně fotky protože to bylo v astře F kterou jsem měl kdysi.
No jo ale v tom druhom odkaze sa hovori o stredovom paneli, nie o palubke...Ta palubka je trosku iny matros. Takze najlepsie nejake cierne lepidlo, alebo cierny tmel a tak ako pisal Cobein, mierne zatriet a prelestit..
Na akékoľvek tmelenie či v interiéry alebo exteriéry je dobré použiť dvojzložkový epoxidový tmel Eprosin T30. Je husty dobre sa s ním pracuje i po vytvrdnutí.
Na palubku se to v žádném případě nehodí protože eprosin je po vytvrdnutí tvrdý-palubka potřebuje tmel elastický čili měký-eprosin se hodí na lepení a kytování tvrdých materiálů ,já s ním dříve opravoval větší prohlubně a dírky v blatnících a na podlaze,dobře se dále opracovává,brousí, vrtá.