Zhasnuti kontrolek ano ci ne

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
UmbroR
Kontaktovat uživatele:

Zhasnuti kontrolek ano ci ne

Příspěvek od UmbroR »

Ahoj chtel bych se zeptat jestli je taky u benzinu lepsi pri startovani kdyz zhasnou nektere kontrolky a pak startovat..jeden znami mi rikal prej jo...co je na tom pravdy.Dik za odpoved.
Opel Astra G, 1,4 16V, 3 dveře,central,CD -JVC
Reklama

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim »

já to tak osobně dělám, už mi to potvrdilo i nesčetně mechaniků, je lepší když se zkontrolují všechny systémy... :D
Oliver

Re: Zhasnuti kontrolek ano ci ne

Příspěvek od Oliver »

UmbroR píše:Ahoj chtel bych se zeptat jestli je taky u benzinu lepsi pri startovani kdyz zhasnou nektere kontrolky a pak startovat..jeden znami mi rikal prej jo...co je na tom pravdy.Dik za odpoved.
Já to dělám tak, že sednu do auta, dám klíček do zapalování a otočím do polohy aby se rožnuly kontrolky, pak si zapnu pás a mezitím některé kontrolky zhasnou, tak to zkouknu co svítí a co ne a pak startuju, dělá to tak hodně lidí a je to lepší, protože si to ECU pořádně všechno přečte. :wink:
genius0011
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od genius0011 »

Taky to tak praktikuju je to lepší, je to znát hlavně u studenýho motoru-startér mi netočí tak dlouho :wink:
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Jo jsme na tom stejně, akorátm kdzž si do ní sedne po čase moje žena tak to točí rovnou, a já rostu na sedadle vedle ní :lol: .
Mobil : 602318645
gErda

Re: Zhasnuti kontrolek ano ci ne

Příspěvek od gErda »

Oliver píše:
UmbroR píše:Ahoj chtel bych se zeptat jestli je taky u benzinu lepsi pri startovani kdyz zhasnou nektere kontrolky a pak startovat..jeden znami mi rikal prej jo...co je na tom pravdy.Dik za odpoved.
Já to dělám tak, že sednu do auta, dám klíček do zapalování a otočím do polohy aby se rožnuly kontrolky, pak si zapnu pás a mezitím některé kontrolky zhasnou, tak to zkouknu co svítí a co ne a pak startuju, dělá to tak hodně lidí a je to lepší, protože si to ECU pořádně všechno přečte. :wink:

presne tak to delam taky, prijde mi to nejidealnejsi
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
spermin

Příspěvek od spermin »

A neppálí se žárovky.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
R.A.Y.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R.A.Y. »

Já to dělám taky tak, ale když jsem dával auto do Opelu, tak se s tím moc nesrali a startovali rovnou...
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

Ale samozřejmě pokud Ti to chcípne někde na křižovatce při rozjezdu ( což se stává hlavně začátečníkům ), nebo omylem při něčem jiném a je potřeba hned nastartovat, tak se samozřejmě na toto v tu chvíli vyprdneš :wink:

Jinak normálka je lepší počkat, až zhasnou, jak bylo psáno, dělám to také tak :wink:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

R.A.Y. píše:Já to dělám taky tak, ale když jsem dával auto do Opelu, tak se s tím moc nesrali a startovali rovnou...
Servis je jiný svět... Největší drzost, co jsem kdy zažil od servisu, byla ta, když mě do Astry sednul mechanik s cigárem v hubě ( jak byla akce za 99Kč )... Jsem měl chuť mu urazit palici a cigáro mu típnout o oko :evil:
Oliver

Příspěvek od Oliver »

AstraMan píše:
R.A.Y. píše:Já to dělám taky tak, ale když jsem dával auto do Opelu, tak se s tím moc nesrali a startovali rovnou...
Servis je jiný svět... Největší drzost, co jsem kdy zažil od servisu, byla ta, když mě do Astry sednul mechanik s cigárem v hubě ( jak byla akce za 99Kč )... Jsem měl chuť mu urazit palici a cigáro mu típnout o oko :evil:
:lol: :lol: :lol: tak to jsi stejný jako já, taky bych to tak řešil :D :D :D
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

Nojo ale stejně jsem to tak neřešil... Slušně s nas*aným hlasem jsem ho požádal, aby vystoupil z auta a cigaretu si odložil někam jinam, protože je to nekuřácké auto. Sice na mě koukal jako na blbečka, ale nakonec si odložil cigaretu někam mimo dosah auta :wink:
Majklus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majklus »

delam uplne to same sednu a cekam nez to zhasne ale nedavno mo svitila EMISE kontrolka a malem jsem v tom aute zasadil sve koreny protoze nechtela zhasnout mrcha jedna :wink:
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
Boči

Příspěvek od Boči »

Jo jo pripojuji se k ostatnim, až zhasnou tak startuji. At si ve vsem pekne jednotka udela poradek.
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20 Obrázek
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Obrázek Obrázek
Majla

Příspěvek od Majla »

startuju bez přemejšlení a automaticky, že si teď za boha nemohu vzpomenout jestli čekám nebo ne :)
Odpovědět