Zhasnuti kontrolek ano ci ne
- UmbroR
- Kontaktovat uživatele:
Zhasnuti kontrolek ano ci ne
Ahoj chtel bych se zeptat jestli je taky u benzinu lepsi pri startovani kdyz zhasnou nektere kontrolky a pak startovat..jeden znami mi rikal prej jo...co je na tom pravdy.Dik za odpoved.
Opel Astra G, 1,4 16V, 3 dveře,central,CD -JVC
- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zhasnuti kontrolek ano ci ne
Já to dělám tak, že sednu do auta, dám klíček do zapalování a otočím do polohy aby se rožnuly kontrolky, pak si zapnu pás a mezitím některé kontrolky zhasnou, tak to zkouknu co svítí a co ne a pak startuju, dělá to tak hodně lidí a je to lepší, protože si to ECU pořádně všechno přečte.UmbroR píše:Ahoj chtel bych se zeptat jestli je taky u benzinu lepsi pri startovani kdyz zhasnou nektere kontrolky a pak startovat..jeden znami mi rikal prej jo...co je na tom pravdy.Dik za odpoved.

- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zhasnuti kontrolek ano ci ne
Oliver píše:Já to dělám tak, že sednu do auta, dám klíček do zapalování a otočím do polohy aby se rožnuly kontrolky, pak si zapnu pás a mezitím některé kontrolky zhasnou, tak to zkouknu co svítí a co ne a pak startuju, dělá to tak hodně lidí a je to lepší, protože si to ECU pořádně všechno přečte.UmbroR píše:Ahoj chtel bych se zeptat jestli je taky u benzinu lepsi pri startovani kdyz zhasnou nektere kontrolky a pak startovat..jeden znami mi rikal prej jo...co je na tom pravdy.Dik za odpoved.
presne tak to delam taky, prijde mi to nejidealnejsi
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
Ale samozřejmě pokud Ti to chcípne někde na křižovatce při rozjezdu ( což se stává hlavně začátečníkům ), nebo omylem při něčem jiném a je potřeba hned nastartovat, tak se samozřejmě na toto v tu chvíli vyprdneš
Jinak normálka je lepší počkat, až zhasnou, jak bylo psáno, dělám to také tak

Jinak normálka je lepší počkat, až zhasnou, jak bylo psáno, dělám to také tak

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Servis je jiný svět... Největší drzost, co jsem kdy zažil od servisu, byla ta, když mě do Astry sednul mechanik s cigárem v hubě ( jak byla akce za 99Kč )... Jsem měl chuť mu urazit palici a cigáro mu típnout o okoR.A.Y. píše:Já to dělám taky tak, ale když jsem dával auto do Opelu, tak se s tím moc nesrali a startovali rovnou...

AstraMan píše:Servis je jiný svět... Největší drzost, co jsem kdy zažil od servisu, byla ta, když mě do Astry sednul mechanik s cigárem v hubě ( jak byla akce za 99Kč )... Jsem měl chuť mu urazit palici a cigáro mu típnout o okoR.A.Y. píše:Já to dělám taky tak, ale když jsem dával auto do Opelu, tak se s tím moc nesrali a startovali rovnou...

Nojo ale stejně jsem to tak neřešil... Slušně s nas*aným hlasem jsem ho požádal, aby vystoupil z auta a cigaretu si odložil někam jinam, protože je to nekuřácké auto. Sice na mě koukal jako na blbečka, ale nakonec si odložil cigaretu někam mimo dosah auta 

delam uplne to same sednu a cekam nez to zhasne ale nedavno mo svitila EMISE kontrolka a malem jsem v tom aute zasadil sve koreny protoze nechtela zhasnout mrcha jedna 

Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
Jo jo pripojuji se k ostatnim, až zhasnou tak startuji. At si ve vsem pekne jednotka udela poradek.
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20 
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398

https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398