nezname cvakanie spojkoveho pedala

Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Zamčeno
mailer

nezname cvakanie spojkoveho pedala

Příspěvek od mailer »

Zdravim, posledne dni som si vsimol, ze ked zoslapnem, alebo vyslapnem spojku, tak mi tam nieco pukne, ide to od pedalu, neviem co by to mohlo byt, aj som to pozrel ale netusim. Stalo sa vam nieco podobne? inac auto ide normalne, len ma to znervoznuje. Astra classicII Caravan, 1,6 twinpot.
Reklama

vasekpetr1

Příspěvek od vasekpetr1 »

Já měl srolovaný koberec pod pedálem a trojevovalo se to podobně... :wink:
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.

A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
mailer

Příspěvek od mailer »

Skusal som to rukou, a ide to od pedala, ked som tak sikmo nohou tlacil smerom doprava tak to nerobilo, takze je toa si nejaka spina tam alebo co, akurat to lezie na nervy.
mailer

Příspěvek od mailer »

Tak som bol v servise, nevedeli ze co a neviem ci sa im nechcelo , ale povedali ze to rozhodne nema vplyv na jazdu a ani nic. Takze ked sa to bude zhorsovat, tak mi tam vymenia nieco. Auto mam v zaruke, ma 2 mesiace, tak si asi vypeckujem radio a basta. :?
Zamčeno