Jeti valcu na 3 a mene se projevi na : Mala akcelerace,nepravidelnej chod motoru,vibrovani motoru,signalujici kontrolka EMISE a obcas jeji blikani,plivani do vyfuku,takove bla bla bla

Tak to asi byla viditelna vada a vedel ze muto jede na 3 ne?Marian píše:Jednou na srazu přijel borec s motorem X16XEL a jelo mu to na 3 válce. Půjčil jsem mu svou zapalovací lištu (mám Z16XE) a potom mu to jelo v poho na 4 válce
Podobnej problem mnel kamarad,reseni bylo to ze mel upilovane lopatky na turbu a motor samotnej osobe bez turba absolutne nejede a jede na 3,jemu toto delalo take! reseni bylo take ze zajel do turba strakonice a dal repas turba cca. za 13 tis se zarukou a sevsim vsudy.Ale delalo muto to same,dal treba 3 plnej a vubec to skoro nejeloVesly píše:Mám Astra G coupe 2.0T a někdy mi to jede na 3.
Zejména, když jedu z kopce se zařazenou 5. a noha z plynu pryč. Jedu za 0 l/100km, ale jakmile prudčeji přidám, tak se rozbliká (3x) check control a poté začne svítit. Motor v tu chvíli jede jen na 3 a nemá tah. Jakmile zhasnu motor a klidně i hned nastartuju, tak jede na 4 jakoby nic. Kde může být chyba..?
čili píšeš, že diag ukazovala na lištu a zapalování a ty jsi to vyřešil zaslepením něčeho? Je to tak.?Majklus píše:Takze muj problem byl vyresen,diagnostika ukazovala spatna zapalovaci lista a spatne zapalovani 1 valce,AGR funkcni,tak jsem udelal zaslepku a vse zmizelo! Jak skubani v malejch OT tak jeti na 3 valce.![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |