Chtěl bych od vás poradit ohledně výměny rozvodů na mojí astře. V Německu nasadili novou vodní pumpu a novej rozvodovej řemen a to při 47tis km. U mýho typu motoru se mají měnit rozvody po 60tis, který mám teď momentálně najetý. Proto se ptám jestli mám vyměnit jak kladky, tak i ten rozvodovej řemen Díky za rady
Zeptám se možná blbě ale, když mám najeto 60tis a při 47tis byl měněnej jen řemen bez kladek je potřeba při těch 60 vyměnit kladky i s řemenem nebo to vyměnit oboje až za dalších 60tis km? Budu-li počítat s tím, že rozvody bych měnil radši asi už při 100tis
si myslim kdyz to nedela nic podezreleho nejake zvuky treba nebo neco tak nemel by byt problem,zajel bych do opelu a zeptal se zda to nechat do vymeny,ja si myslim ze problem nebude ale pak bych to kazdopadne menil vse a pokazde.
díky za radu, já se ptal proto abych věděl. Zajedu za známým co servisuje auta a řeknu mu ať se na to radši mrkne. Pokud bych to měl měnit já, tak bych samozřejmě měnil oboje, ale teď právě nevím, když to v Německu tak vyměnili jen napůl
vymena rozvodu vcetne kladek je invidualni na majteli,ktery se take vetsinou ohlizi na finance.je levnejsi vymenit jen remen ale vymena rozvodu se bere i jako soucast remene tak i kladek.kdyby nekdo presto menil jen remen doporucuji aby se podival na vuly kladek,ci zda nejsou narezly nebo nejak poruseny.
to je můj mazel ale špatně nafocenej. To byla poslední šance ji tehdy vyfotit ještě na AL kolech Časem chci dát lepší fota Ta tvoje vypadá hodně zajímavě - naživo sem cabrio neviděl ještě