Ahoj, jelikož budu muset dělat celolak a nejsem rozhodnutej jakou barvu dát, tak bych se chtěl zeptat na vaše názory jakou barvu na astru dát?? nemusí to byt přímo odstín od opla mužete vkládat i foto snad něco společně vyberem , a když né tak zůstanu u zlatý
A mužete hlasovat jaká barva se vám líbí víc
Naposledy upravil(a) Roubik dne 22 pro 2007, 11:54, celkem upraveno 1 x.
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport Moje ASTRA
co treba flip flop menavku ne delam si srandu, me osobne by se hodne libila OPC barva, tudiz ta krasna modra zvlast s par upravama co mas na aute by to bylo moc hezky
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
no tak fli flop bych dal ale je to finančně a technický náročná záležitost na černý je vše vidět to je pravda taky jsem uvažoval o černá VW. někde jsem viděl že se coupé dělá taky v takoví červeno oranžoví nevíte co je to za barvu??
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport Moje ASTRA
jo presne takovy coupe vydavam furt na vaclavaku, bertone, zda se mi to takova divna zlata, plus minus ale vypada krasne nmo je fakt ze to ma i sklon k oranzovy kdyz tak nad tiom ted premejslim
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
Já bych volil světlou barvu. Černá zeštíhluje a coupátko už je dost dlouhé a úzké. Já bych volil asi modrou opc ale s ještě víc perleti. Mimochodem nárazník je na cestě k tobě. Našel jsem doma kolečko na zakrytí té díry (tažné oko) tak jsem ti ji tam dal. Je to sice z forda ale třeba to tam dopasuješ.