1. Je to proto, že se nějaké moje téma zamklo a dané příspěvky v něm se automaticky odečetly? To by bylo v poho.

2. Mi je mažete schválně

Zdar , je to tak , jak říkaj ostatní . A tím mazačem jsem byl já , mazal jsem nějaké neaktuální inzeráty - měl jsi tam dost příspěvkůsynologic píše:Včera jsem měl něco okolo 900 příspěvků a dnes mám něco kolem 870, tak se chci zeptat, proč?
1. Je to proto, že se nějaké moje téma zamklo a dané příspěvky v něm se automaticky odečetly? To by bylo v poho.![]()
2. Mi je mažete schválně![]()
To by mě trošku sra*lo.
![]()
Jó už v tom mám jasno.Honz@ píše:Zdar , je to tak , jak říkaj ostatní . A tím mazačem jsem byl já , mazal jsem nějaké neaktuální inzeráty - měl jsi tam dost příspěvkůsynologic píše:Včera jsem měl něco okolo 900 příspěvků a dnes mám něco kolem 870, tak se chci zeptat, proč?
1. Je to proto, že se nějaké moje téma zamklo a dané příspěvky v něm se automaticky odečetly? To by bylo v poho.![]()
2. Mi je mažete schválně![]()
To by mě trošku sra*lo.
![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |