Takže mojej astričke dnes odišlo vstrekovacie čerpadlo a ide ma z toho poraziť. Kua myslel som že ma to obíde. Neveril som tomu že sa to tak často stáva. Mám najazdených 129 550 km, čo si myslím nieje veľa. Skoro ma roztrhlo od zlosti. A ešte k tomu idu vianoce.
A jejej... jeden kluk rika nafta patri do kamen,nevim coto bude stat,ale kamarad ho kupoval do Omegy 2,2 Dti a dal zanej 18 tisic.sezenes treba i za min z vrakace,ale muze seti stat ze to klekne znova.
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....
U nás V Zábřeze na M. to zrepasuješ,-u Vás nevím.
Oproti benálu jsi jezdil levněji-tak hold se s tím teď musíš
smířit.
Hodně zdaru.
Hlavně neztrácej hlavu.
A´t si říkaj co chtěj, nafťák se vyplatí.
Naposledy upravil(a) zdenda-H dne 07 pro 2007, 18:39, celkem upraveno 1 x.
Už zase?
Pokud pořídíš ojetej naftovej za stejnou cenu jako ben.-oželíš výbavu,
tak se vyplatí vždy,
pokud máš stejné KW atd.
Je i stejné ručení+-litr.
A když se dívám, jak se serou 1,6 -tak to bude snad
i stejné na opravách.
Dřív jsem byl zarytec benálu.
Byl důvod ten, že neexistoval slušný nafťák za dobrý peníz,
a proto se nevyplácel.
U benálu bys při stejné akceleraci jezdil o 2,5 l/100 Km dráž.
Ve městě i víc.
Benzín si pořídím, až si budu chtít zazávodit, což vlastně u nás nejde.
No zajtra odťahujem auto k svojmu mechanikovi, hovoril že s týmito čerpadlami chodí niekde k Vám do Čiech. O cene sa radšej ešte nevyjadril. Ale hovoril, že ako som mu opísal ako sa auto chová, že to ešte nemusí byť čerpadlo. Väčšina z Vás komu odišlo čerpadlo už jednoducho nenaštartovali. Ja naštartujem v pohode, ibaže motor hrozne klepe a občas ide iba na tri válce. Bol som tuna v jednom servise a tam prve čo vyslovil bolo čerpadlo. A už ho chcel posielať do BOSCH do Bratislavy. Ja mám svojho osvedčeneho mechanika, taj uvidím čo on nato.
Nemuze to delat jen spatna nafta? nejsem znalec, ale podobne se mi chovala i nexia, sice benal ale taky to cukalo silene a vyresilo se to tim ze jsem natankoval do zbytku nadrze SHELL a uz to bylo v pohode...
zdenda-H píše:U nás V Zábřeze na M. to zrepasuješ,-u Vás nevím.
Oproti benálu jsi jezdil levněji-tak hold se s tím teď musíš
smířit.
Hodně zdaru.
Hlavně neztrácej hlavu.
A´t si říkaj co chtěj, nafťák se vyplatí.
me to uz postihlo pred 2 lety, v Zabrehu vysla repase kolem 25tis. ale nakonec jsem sehnal nove za 22 i s montazi .
milosh píše:Nemuze to delat jen spatna nafta? nejsem znalec, ale podobne se mi chovala i nexia, sice benal ale taky to cukalo silene a vyresilo se to tim ze jsem natankoval do zbytku nadrze SHELL a uz to bylo v pohode...
No bodaj by si mal pravdu, tankoval som plnú nádrž nafty deň pred tým ako sa mi to stalo. Ale tankujem stále z tej istej pumpy. No uvidíme. Niekto mi hovoril, že to ešte môže robiť aj upchatá tryska, ťažko povedať. Ale určite v utorok už budem vedieť čo tomu je.