Clarion a problem se zvukem

Vše o zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
Harmitsch
Kontaktovat uživatele:

Clarion a problem se zvukem

Příspěvek od Harmitsch »

Zdravim, pred cca pul rokem jsem koupil Clarion DB568RUSB - a dneska jsme zaznamenal mensi problemek. Zapojim panel do auta, rozsviti se Syscheck OK radio zacne na 1-2s hrat a ztlumi se. CD je bohuzel uvnitr, ale nejde vysunout. Vsechny tlacitka fungujou, stanice se ladi, ale zvuk ani tuk. Jen opet - po vypnuti radia, vyndani panelu a opetovne zasunuti - zvuk naskoci na 2s a ticho.

Podle manualu tam ma byt jakesi reset tlacitko, ale nikde ho nemuzu objevit - bphuzel zprace prijizdim az za tmy a nemam garaz kde bych si to pohodlne rozlozil. Zatim jsem ho neodpojoval (krabicu s klicem na vysunuti mam ve sklepe :) ) Setkal se nekdo s necim podobnym??
Astra Classic II 1,6 XEP (Z16XEP) + klima + computer + tempomat + VDO dayton 2304 (data na EDI)
Harmitschova Astřička - gallery
Reklama

Harmitsch
Kontaktovat uživatele:

Re: Clarion a problem se zvukem

Příspěvek od Harmitsch »

tak je to na <-> :((((((( Nasel jsem reset tlacitko, zmacknul jsem ho na < 2 s radio se resetlo, dokonce jsem ho odpojil od napajeni ale chyba ta sama. Bude to na reklamaci :(((((((((
Astra Classic II 1,6 XEP (Z16XEP) + klima + computer + tempomat + VDO dayton 2304 (data na EDI)
Harmitschova Astřička - gallery
Odpovědět