Nove svicky, vzduch filtr. Spojku poustet umim

Pripadne muzete doporucit motorare v Brne co mi to prohlidne a spravi...
Motor 1,6 16V, rv 2000 - X16XEL
poradnej zatah by to melo zacinat na 3,5tis.Majklus píše:Protahnout to nema cenu to uz sem delal a nekolikrat az do omezovace ale negativ vysledekneee skubeto,a jeste nevim jakjeto ale poradnej zatah to ma okolo 3 tis
EGR je fakt bolest tohodle auta, jakmile bude v tejdnu klid tak to vytahnu a dam to aspon na den do nejaky lazne aporadne to prostrikam wedeckem a jestli nepojede jako novejMajklus píše:JJ uvidime jakto dopadne celej EGR ventil mi byl Adam Opel dluzen![]()
Tomi povidej ale zase ve vyssich ot.to nema silu byt to me tak dam chip+filtr ale co mne zaujalo tak toje to ze jsem jezdil po meste daval tomu docela podkotel a spotreba 7,1 a vic ani prd!!coz sem cucel na2,0 ltr.mazec proste jeto TDi no....gErda píše:njn tak diesel, ta octavka to ma na kolika? 2200? +- to je pak jiny kafe to je jasny, no ale nebejt tam turbo tak to neni ani autoMajklus píše:No oukej sem malinko naviklej nato TDI 2,0 z octavky
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |