Jestli myslíš ty 7 umbusy tak já ne je to zbytečné ,ale teď nevím jestli jsou jen na předcích nebo i na zadu.Doporučuju ti namazat keramickou vazelinou ty místa kde chodí deska ve třmenu samozřejmě dobře očistit,jsem to neudělal pak mě časem zůstávala viset jedna deska a brzdila
piskin píše:Jestli myslíš ty 7 umbusy tak já ne je to zbytečné ,ale teď nevím jestli jsou jen na předcích nebo i na zadu.Doporučuju ti namazat keramickou vazelinou ty místa kde chodí deska ve třmenu samozřejmě dobře očistit,jsem to neudělal pak mě časem zůstávala viset jedna deska a brzdila
Právě ty imbusy jsem myslel. A destička mě visí bohužel taky .
já si dnes nechával měnit v zadu i v předu kotouče + desky...tak ti to pak povím zítra ...nebo můžem pokecat..zítra jedu do Ždáru...
PS: po Ždáru jezdí hodně Astřiček....
No vidiš já nevěděl čím povolit 7 imbus,když klasických sadách je 6 a 8imbus,ba co já nevěděl že tam imbus je ,jsem si myslel že tam je torx jsem tam poslepu nasadil torxika a povolil jsem to a čucím jak péro z divana,on je tam imbus.Bych čekal torkx člověk se pořád učí
rychlyradim píše:já si dnes nechával měnit v zadu i v předu kotouče + desky...tak ti to pak povím zítra ...nebo můžem pokecat..zítra jedu do Ždáru...
No po Žďáře jich jezdí hromada, zítra bohužel nemám čas - zase nějaký školení v práci. Tak snad jindy.
rychlyradim píše:já si dnes nechával měnit v zadu i v předu kotouče + desky...tak ti to pak povím zítra ...nebo můžem pokecat..zítra jedu do Ždáru...
No po Žďáře jich jezdí hromada, zítra bohužel nemám čas - zase nějaký školení v práci. Tak snad jindy.
šak nevadí..mě poznáš...mám tam snad jako jediný klubovou zn.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4230
kdyby neco tak se ozvy
a srouby v kazdem pripade namazat tekutou zavlackou..
But Loctite 243, nebo nejakou jinou smesi .. Ceys apod.
Protoze pamatuj na jedno, co neubrzdis, to neukecas..