Trochu z opačného soudku: Proč už by sis Astru nekoupil?
Trochu z opačného soudku: Proč už by sis Astru nekoupil?
Zkuste trochu kriticky zhodnotit i zápory našich aut. Není přece všechno vždycky jednobarevné. Zkuste pojmenovat zápory, které se vám na Astře nelíbí.
Astra 1.4 16V, r.v. 2006
- Reklama
uz vsude zminene vrzani palubni desky atd trochu vadi ale tak da se zvyknout
ale ty furt se mlzuici zadni okna to je fakt hruza
cim dyl clovek to auto ma tim vic si hleda ty spatny veci
zatim to mam kratcve takze pokravat dal nebudu, teda jeste dodam agr a to je zatim vse
ale celkove sem spokojen to je jasny 

Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
-
Vadí mi odfláklé, relativně levné detaily: chybějící záslepky prahů, žádné odhlučnění motoru, není díra na lyže, mohly by být kapsy na zadnich stranách sedadel ridice a spolujezce (idealni na autoatlas apod), pouzdro na sluneční brýle...
Vadi mi vrzani sedadla ridice a ruznych plastu, hlavne pri prejezdu nerovností.
Na nějaké větší hodnocení je ještě čas, Astru mám teprve 8 měsíců...
Astra Classic II Z16XEP, 5 dv. HB, r.v. 2007
tak to ja tam diru na lyze mam a odhlucneni ve srovnani co sem tu parkrat cet co lidem chybi v motorovem prostoru za veci na odhlucneni tak ja tam mam taky vse. pouzdro na slunecni bryle 200 u oplububak.velkej píše:Vadí mi odfláklé, relativně levné detaily: chybějící záslepky prahů, žádné odhlučnění motoru, není díra na lyže, mohly by být kapsy na zadnich stranách sedadel ridice a spolujezce (idealni na autoatlas apod), pouzdro na sluneční brýle...

- Princ William
jiz zminovanej agr, dlouhe radici drahy, casto nefunkcni mechanizmus sklapeni prednich sedacek a casto nefunkcni regulace vyhrivani prednich sedacek nez jsem se na to mrknul a upravil. dalsi co mi vadi jsou relativne kratke servisni intervaly.
pouzdro na bryle z corsy C v oplu umisteni popsano, diru v zadni operce mam taky a odhlucneni vic nez dobre a tez mam, zadni kapsy na mapy mam taky i kdyz jeste aby ne kdyz jsou to ty nejlepsi sedacky co se do aster davaly.
pouzdro na bryle z corsy C v oplu umisteni popsano, diru v zadni operce mam taky a odhlucneni vic nez dobre a tez mam, zadni kapsy na mapy mam taky i kdyz jeste aby ne kdyz jsou to ty nejlepsi sedacky co se do aster davaly.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
aha, tak ty diry tam sou jen v tech lepsich, njnPrinc William píše:jiz zminovanej agr, dlouhe radici drahy, casto nefunkcni mechanizmus sklapeni prednich sedacek a casto nefunkcni regulace vyhrivani prednich sedacek nez jsem se na to mrknul a upravil. dalsi co mi vadi jsou relativne kratke servisni intervaly.

- Princ William
no podle me vobrali klasika kde se dalo. to myslim bez urazky......osobne cim vic elektriky tim vic problemu ale jak popisuji vyse az tak mi to nevadi nebot jsem si to upravil. jedine co mi vadi a co jsem neopravil jsou ty mechanizmy sedacek nebot to by se asi muselo rozparat to siti coz se mi vubec nechcegErda píše:aha, tak ty diry tam sou jen v tech lepsich, njna vyhrivani a sklapeni prednich sedacek se me netyka takze nevim jak to chodi
dlouhe radici drahy to je taky fakt

Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- james11
- Kontaktovat uživatele:
zatím nemám tolik zkušených aut abych mohl srovnávat, se Škodou 120 je nesrovnatelně všechno lepší, možná to mlžení oken, to mne občas taky se*re, jinak vše v pohodě, díru na lyže mám, odhlučnění motoru v pohodě, do dveří žádné kapsy nepotřebuju, mapu mám v kastlíku... mě se Astra líbí, hlavně Géčko
rači přijeď Noxxi na sraz
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=3056

<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
- Princ William
no vono to na 3dv respektive na 5dv neni o moc lepsi zustava voda nahore mezi oknem a plechem. pak kdyz zvednes dvere tak te to krasne vsecjno natece do kufru pokud si na to nedavas pozor jako ja. ale to je kdyz to meju rucne. jo a jeste jsem zapomnel na to nesnesitelne vrzani oken pri zaviraji. hlavne v leteveski píše:Mně nejvíce vadí lišta na pátých dveřích. Dlouho se tam drží voda a často se "sprchuji" při nákládání. Další věc je jemné klepotání skel při otevřených oknech. V kufru bych bral ještě nějakou uzavíratelnou přihrádku.
Jinak samá spokojenost!

- james11
- Kontaktovat uživatele:
2Princ William: vyhřívání sedaček v pohodě, všechno chodí jak má! 

- Princ William
ne diry ve dverich ale vzadu za sedackama (spis asi kapsy)james11 píše:zatím nemám tolik zkušených aut abych mohl srovnávat, se Škodou 120 je nesrovnatelně všechno lepší, možná to mlžení oken, to mne občas taky se*re, jinak vše v pohodě, díru na lyže mám, odhlučnění motoru v pohodě, do dveří žádné kapsy nepotřebuju, mapu mám v kastlíku... mě se Astra líbí, hlavně Géčkorači přijeď Noxxi na sraz
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=3056
- Princ William
me uz ted takyjames11 píše:2Princ William: vyhřívání sedaček v pohodě, všechno chodí jak má!

- james11
- Kontaktovat uživatele:
kde je ten plíšek?Princ William píše:me uz ted takyjames11 píše:2Princ William: vyhřívání sedaček v pohodě, všechno chodí jak má!je tam takovej ohnutej plisek a pokud to nekdo pouziva castejs tak se unavi a nema dotyk..... ale nevim jak se k tomu nekdo choval prede mnou ja si to opravil a jede to ok
- Princ William