Jaké šroubováky na montáže?

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
kulda

Jaké šroubováky na montáže?

Příspěvek od kulda »

Měl bych na vás prosbu, hlavně na ty, co rozdělávají své plechové krasavce do šroubků.
Jaký typ šroubováku nebo něčeho podobného budu potřebovat na shazování plastů a vůbec na jakoukoli montáž v interiéru? Mám kupovat celou sadu nebo vystačím s jedním?
Já měl vytažený jen střed panel a tam byly všechny šrouby na takovou hvězdičku. Kolikátka to byla, nevíte? Jsou tyto šrouby všude?

Díky
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
Reklama

lukaskpd
Kontaktovat uživatele:

sfaf

Příspěvek od lukaskpd »

zdar ja pouzivm jeden torx ale jeho velkost neznam
Neuč se, život tě nauči !!!! :)
Obrázek Lukaskpdova Astra G Obrázek
1.7TD ( 17DTL ) + CHIP
Obrázek
www.jkcolor.iplace.cz/
Saša

Příspěvek od Saša »

Hledej-to téma už tu je. :wink:
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
synologic
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaké šroubováky na montáže?

Příspěvek od synologic »

kulda píše:Měl bych na vás prosbu, hlavně na ty, co rozdělávají své plechové krasavce do šroubků.
Jaký typ šroubováku nebo něčeho podobného budu potřebovat na shazování plastů a vůbec na jakoukoli montáž v interiéru? Mám kupovat celou sadu nebo vystačím s jedním?
Já měl vytažený jen střed panel a tam byly všechny šrouby na takovou hvězdičku. Kolikátka to byla, nevíte? Jsou tyto šrouby všude?

Díky

Rozebíral jsem přihrádku u spolujezdce i panel a všude byly ty hvězdy, ale velikost nevím. :wink:
Caravan
Obrázek
I pád na držku je pohyb dopředu...
Obrázek
kulda

Příspěvek od kulda »

Saša píše:Hledej-to téma už tu je. :wink:
:D :D Paráda! Clubáci, vás nemět...!!
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
Odpovědět