Zdravím,
vzhledem k tomu, že mé přední tlumiče se se mnou rozloučily, a vzhledem k ceně origo předních tlumičů napadlo mě, zda nebude lepší koupit rovnou sportovní podvozek.
Nezastírám, že mi jde především o cenu a s autem počítám tak ještě na rok. To ale neznamená že mi nové tlumiče vytečou po 10 tisících.
Nemáte někdo zkušenosti se značkami sportovních podvozků ?
Je mi jasné že Koni je Koni.
A hlavně nebude to úplný utrpení a vypadají mi všechny zuby?.)
Můj favorit je ten Supersport 35/30 od Cartechu a nebo ten od Carbonie od FK.
Jsem mel v aute uz 3 podvozky - Jom: ten byl tragicky a hned jsem to zbavil. Pak InterAlloy: zatim nejlepsi - tvrdy aniz by byl prehnane a minimalni naklony karoserii. Ted mam Weitec a za to, ze je drazsi nez InterAlloy prijde mi to horsi - auto s tim dost naklani a pritom nefiltruje moc dobre nerovnosti.
Ten InterAlloy bych doporucil, ale FK by mohl byt taky dost good. Se Supersportem nemam zkusenosti.
Jinak bych byl hodne skepticky ohledne podvozky za 5-6000. Ne pro nic za nic jsou kvalitni podvozky za skoro dvakrat tolik a opravdu dobry podvozky spis za ctyrikrat tolik.
Teď: Ford Fiesta mk6.5ST150 2.0 16v 150bhp
Předtím: Opel Tigra A 1.8 16v 160bhp(Moje (ex-)Tigra - Click)
Já teď budu měnit komplet pružiny, protože mi praskla levá zadní a zatím co jsem našel, tak se dá koupit jen celá sada. Mám nabídku na snížené od FK za 3oooKč. Jsou to dobré pružiny??
Charlie píše:Já teď budu měnit komplet pružiny, protože mi praskla levá zadní a zatím co jsem našel, tak se dá koupit jen celá sada. Mám nabídku na snížené od FK za 3oooKč. Jsou to dobré pružiny??
FK je znacka na pomerne solidni uroven. Ovsem bych vyvaroval pred koupe sportovni pruziny bez odpovidajici tlumice.
Teď: Ford Fiesta mk6.5ST150 2.0 16v 150bhp
Předtím: Opel Tigra A 1.8 16v 160bhp(Moje (ex-)Tigra - Click)
Já mám auto snížený o 50mm jak vpředu tak vzadu a jsou měněný i tlumiče. Akorát mi levá zadní pružina praskla, tak se musí vyměnit a jelikož koupit jen zadní pružiny je velkej problém, tak budu měnit všechny 4