mlhovky

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
gErda

mlhovky

Příspěvek od gErda »

ted sem si vzpomel na co sem se chtel jeste zeptat, ale jelikoz nejdou fotky vetsiny aut tak to nemuzu porovnat, tak se zeptam :) taky mate aspon trochu zapraseny mlhovky zevnitr?? vzdycky kdyz to meju tak nevim nevim co s tim, sice jako nevadi mi to to je jasny ;) jen me zajima jestli uz sou takhle jakoby zadelany uz novy :) co sem si ted nasel uplne novou astru tak je mela nejak az moc pruhledny ;) jde se nejak dostat dovnitr ty mlhovky aby to slo vycistit zevnitr?
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
Reklama

Princ William

Příspěvek od Princ William »

no dovnitr se da dostat jedine pres diru k zarovce a to bude asi problem nebot je zespoda tedy do praveho uhlu a nebo ji rozpulit na dve casni a to sklo a ten plast. co jsem videl vetsinou jsou bod omlacene od kaminku a nebo ciste. spinave zevnitr je asi znamka nejakeho problemu. je tam takove odvetrani a to ma takove cepicky bud ti tam shazi a rovnou jde svinec dovnitr nebo te netesni montazni dira zarovky ktera je na bajonet. nebo jeste jedna varianta mas ji prasklou nekde ve skle ale neni to moc videt. muze to bejt v tom originalnim vlnkovani.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Stand
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stand »

Ahoj, zkus mlhovky vyčistit tak, že je vymontuješ ven z nárazníku odmontuješ žárovku, naplníš mlhovku jarovou vodou a ceplícháním celý vnitřek odmastíš, pak důkladně opláchneš čistou vodou a necháš vyschnout(pozor na kamenitou vodu-nechává stopy po zaschlých kapkách, proto poslední vypláchnutí lepší provést destilovanou ta nenechá žádné stopy)
Hodně zdaru
Již bývalá Astřila....
Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: mlhovky

Příspěvek od Radoš 92 »

gErda píše:ted sem si vzpomel na co sem se chtel jeste zeptat, ale jelikoz nejdou fotky vetsiny aut tak to nemuzu porovnat, tak se zeptam :) taky mate aspon trochu zapraseny mlhovky zevnitr?? vzdycky kdyz to meju tak nevim nevim co s tim, sice jako nevadi mi to to je jasny ;) jen me zajima jestli uz sou takhle jakoby zadelany uz novy :) co sem si ted nasel uplne novou astru tak je mela nejak az moc pruhledny ;) jde se nejak dostat dovnitr ty mlhovky aby to slo vycistit zevnitr?

Já je mám zevnitř zaprasený jako blázen. Jenže je tam přístup jak k penězům, tak se chystám, až bude jeden den hezky a já budu mít volno, tak potřebuju sundat přední nárazník a opravit pravý světlomet, tak při té příležitosti sundám mlhovky a udělám přesně to, co už tu je. Na tom jsem už dávno uvažoval. Vyplaáchnout pěkně vodou, i s jarem, jen jsem nevěděl o té destilované vodě, takže díky za radu...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Odpovědět