Zamlžování předního světla

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
Jiří Pávek
Kontaktovat uživatele:

Zamlžování předního světla

Příspěvek od Jiří Pávek »

Prosím o pomoc co s brutálně se rosícím předním levým světlem na G-éčku. Do doby než jsem vyměnil za poškozený, nový motorek sklápění světel, od té doby se rosí i na sluníčku. Nemá někdo na prodej nějaké to levé Hellácké celo chromové bez poškození za rozumný preis. Nemusím mít motorky. Díky.
Reklama

Majklus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majklus »

Zadnej stres zatim!Zkus ho nejdrive poradne pretesnit a dotahnout vse co si povoloval i nepovoloval,vice lidem se toto deje.poprikladne to zkus oblepit silikonem
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
Jiří Pávek
Kontaktovat uživatele:

Jenže já nic nepovoloval. A začalo se rosit až když jsem uzavřel tu díru motorkem. Ten původní měl rozštípaný bajonet a netěsnil a nenastavoval. Tak jsem dal jen nový s o.k. těsněním a je to v pr...i
Saša

Příspěvek od Saša »

Zkontroluj jestli jsi při montáži toho motorku rukama neshrnul ty těsnící gumové kroužky okolo žárovek,já měl podobný problém a už je to ok,musí být perfektně nasazeny. :wink:
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
Ivorty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivorty »

mrkni zda jis pri nasazovani žarovky neulomil jednu packu me se to stalo ted a taky se mi to hrozně zamlzovalö ted prave zhanim novou a stoji 400kC
Opel astra 1.6 16V R.V 2003,Klima, Okna Na DO, radio VDO Dayton 2304 Mp3. životní láska:)

HZS ČD JPO Přerov: "Chodíme tam, odkud jiní utíkají"
Jiří Pávek
Kontaktovat uživatele:

Na žárovky jako takové jsem se nesoustředil, ale už jsem ho minulý týden vysušil horkovzduškou a den byl klid (nepršelo). Pak v pátek lilo celý den a ráno o.k., kdežto odpoledne už tam byl zase náznak zapaření na blinkru. Od té doby nelilo a jinak je klid. Uvidím. Dám tomu do konce týdne a v sobotu to vyhodím ven a přesilikonuju ve spoje přední a zadní části.
Odpovědět