Odstranění fólií z oken
Odstranění fólií z oken
Rozhodl jsem se pro vlastnoruční odstranění tmavých folií ze skel. Otázka je jasná... Jak na to? Myslím aniž bych poškodil okna. Začal jsem sloupávat, ovšem většinou jde dolů jen vrchní průhledná vrstva a ta samotná matná vrstva zůstává přilepena ke sklu.
Bojím se na to hned vzít kartáč. Má někdo zkušenosti? Poraďte 
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
si vymente vokna ne? 
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
mě sundat šli krásně a pak jsem omyl okna ředidlem a nalepil nové 
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
Tak na výměnu už je pozdě
Folie jsou pryč, moc jsem se s nimi nepáral, jen jsem to vlhčil a vzal kartáčem a je to... plno bordelu z toho, takový bahýnko
Rozhodně to celý nebylo tak snadný jak jsem čekal. Bál jsem se škrábanců ale naštěstí k nim podle všeho nedošlo... folie byly nalepené zevnitř což mě překvapilo, myslel sjem že se obvykle montují zvenčí. Každopádně se také chystám na nové. Jen jsem se potřeboval zbavit těchto, které byly až příliš tmavé a samozřejmě bez atestu. No, dílo dokonáno jest 
no to já jsem dnes konečně dodělal čelní sklo měl jsem zbytek folie tak jsem tam dal menší proužek samozřejmě s atestem.

OPEL ASTRA G 1.6 8V 55KW 1998 www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?p=84011#84011
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
to mně se ten pruh také nepoved dělal myto kolega

OPEL ASTRA G 1.6 8V 55KW 1998 www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?p=84011#84011
- james11
- Kontaktovat uživatele:
2vavatko: krásná Astra!!!! jejda ty kola! PARÁDA! to plexi na předních oknech to máš od jaké firmy? vypadá to super!
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
- james11
- Kontaktovat uživatele:
2Darren: v pohodě, já taky laikDarren píše:james, jarda: OK okJsem laik, nikdy jsem nad tím nějak dopodrobna neuvažoval
kam to budeš dávat auto na new fólie?
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252