Může mi někdo s novou Astrou doporučit repráčky? Cena tak cca do 1k Kč. Předpokládam, že výhybka bývá součástí.
Narazil jsem za pomoci stráčka googla na jednom shopu ještě na nějakou redukci - Bude potřeba? Díky

Hmm hmm, takze potom jake jine doporuceni? Ma nekdo tip na vysky + stredo-bas? Do subwooferu a zesilovace zatim nepujdu. Rekneme komplet okolo 2k. Nekamenujte me jestli je to malo nebo zbytecne moc - do autohifi jsem zatim nedelalfreeKevinM píše:co se tyce repraku -> spis bys mel pouvazovat nad kompletem i se spodnima, pac ono se to doplnuje a pokud vysky s standardnima nebudou k sobe delany, tak ti nebudou hrat hezky ani repracky za 10 000
THX, mrknu po nejakem setu - jdu zmerit potrebny prumer a zhavit googla (samozrejme doporuceni vitamfreeKevinM píše:hele, myslim to takhle> kup komponentni set stredobas a vysky. za 2litry to uz koupis znacku a pasujou k sobe. A hrat to bude urcite fajn, cili kup blaupunkty nebo JVC...
Diky, zatim jsem se rozhod' ze od Opla koupim vyskove repro origos a po nejake dobe je prehodim dozadu (podle vyjadreni prodejce je mozne u novych Aster repro z prednich dveri namontovat do zadnich - takze je to jasne). Dneska jsem jel do prace (pospichal - a tak jsem jen tak polechtal Astricku na pedalu a behem chvilky 150 km/h - I love My Astraburčak píše:dobry repro jsou taky BOSE něměcka kvalita
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |