Ahoj Vsetci, uz par dni sa zapodievam myslienkou na nove audio v mojej astre. Pred tym som mal golfa a mal som vsetko vymenene, preto nie som s momentalnou kvalitou hudby spokojny. Preto som sa rozhodol pre vymenu radia, reprakou, dohodeni SW a taktiez zosilovaca.
Ako radio som vybral SONY MEX-DV1000, nakolko som mal aj predtym Sony 5550, s MP3. navyse ma toto radio multiformat, teda prehrava aj DVD a ma 2 vystupy na LCD. Rozhodol som sa ze zaslepenu dieru po buchnutom airbagu vyplnim LCD displejom a teda aspon spolujazdec si moze uzit videa, a ak budu peniaze pojde vysuvaci displej aj do spodnej pozicie. pod ovladanie klimatizacie.
Repraky budem riesit ako posledne, zatial necham origo. Zosik mam este z golfa a aj SW. Zosik Je Ground Zero GZHA 4.120 MK2 a SW je Climax 600W,30cm SW v trojuholnikovej bedni.
Dufam ze ked sa to podari do mesiaca-dvoch bude vsetko na svojom mieste, potom hodim foto.
Zatial mi mozete hodit nazory na moje myslienky
Vdaka
Nove audio do Caravanu
- Reklama
z čistě praktického hlediska dej imho LCD do horní pozice - autorádio se dá ovládat i dálkově, ale koukat za roh na LCD (ze zadních sedaček) se fakt nedá
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
...
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Problemom u mna ale je ze ja hodne vyuzivam vrchne vyduchy ventilacie. Takze ked by bol LCD panel vysunuty kryl by mi smer vzduchu. A uz ani nehovorim o tom ze by som tam dal cely panel a vyduchy zrusil.
Inak co hovorite na moznost, nepouzit klasicke LCD do auta ale pouzit LCD televizor, ktory bezne predavaju v retazcoch a nezriedka su na nich nizsie ceny. je na nom rocnako kvalitny obraz ako na Car LCD alebo ma horsiu viditelnost, okrem toho ma laka ta moznost mat v tom rovno aj TV.
Inak co hovorite na moznost, nepouzit klasicke LCD do auta ale pouzit LCD televizor, ktory bezne predavaju v retazcoch a nezriedka su na nich nizsie ceny. je na nom rocnako kvalitny obraz ako na Car LCD alebo ma horsiu viditelnost, okrem toho ma laka ta moznost mat v tom rovno aj TV.
Dělej podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, ale imho tam bude rozdíl v parametrech a to dosti markantní 
Rozlišení, kontrast, úhly ... taky svítivost, abys na tom něco viděl i na sluníčku
nejlépe zajít do nějakého shopu a porovnat, rozhodně nekupovat z katalogu

Rozlišení, kontrast, úhly ... taky svítivost, abys na tom něco viděl i na sluníčku
nejlépe zajít do nějakého shopu a porovnat, rozhodně nekupovat z katalogu
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
no ved prave nad tymi uhlami a svietivostou som dost premyslal. problem je ze malo LCD najdem v kamennych shopoch a za dobre prachy...no a tam kde ich najdem tak tam zasa nemaju LCD TV a teda sa to nejako porovnat pamat...A vizualna pamat je pri tychto veciach dost zavadzajuca, keym prebehnem od jedneho k druhemu