Clarion DB568RUSB

Vše o zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
Harmitsch
Kontaktovat uživatele:

Clarion DB568RUSB

Příspěvek od Harmitsch »

Pred 14 dny mi konecne po dlouhem cekani prisel milaaasek :) Tmave modra Astricka - jedna basen. Slint :D
Jak mi rek prodejce, mam se vyflaknout na jejich orig radia a koupit neco externiho. Od kamose jsem dostal tip na http://www.autohifi.cz/shop_goods.php3?g_id=2472

Obrázek

s MP3 a USBckem. Jenze nastal problem s instalaci. Auticko je nove, v zaruce a nerad bych do nej vrtal :( Prohledal jsem forum krizem krazem a nenasel nikoho kdyz by toto mel. Auto je pripravene na instalaci radia - temn plechovej futral, kam se zasune origos radio jsem bez problmeu vyndal, ale neprisel jsem na to, jak ho upevnit.

Ma nekdo zkusenosti s timhle radiem? (pro zacatek by stacil nejakej link) Pripojovat to budu jen pres ISO konektor (zatim). Na antenu to bude asi chtit nejakou redukci.

Prece s tim nepojedu do Oplackyho servisu :evil: Dik.
Astra Classic II 1,6 XEP (Z16XEP) + klima + computer + tempomat + VDO dayton 2304 (data na EDI)
Harmitschova Astřička - gallery
Reklama

reicho

Příspěvek od reicho »

Je to super radio ,nie je nic lepsie ako CLARION a ALPINE,ja som mal v svojej Corse komplet autohifi Clarion a hralo to bombasticky !!!!!!!!
Dobra volba :!: :!: :!: :!:
Instalovanim nic nepokazis ani ti nepada zaruka.
Harmitsch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Harmitsch »

reicho píše:Je to super radio ,nie je nic lepsie ako CLARION a ALPINE,ja som mal v svojej Corse komplet autohifi Clarion a hralo to bombasticky !!!!!!!!
Dobra volba :!: :!: :!: :!:
Instalovanim nic nepokazis ani ti nepada zaruka.
Joj tak to mel kamos pravdu ze koupi nic nezkazim. Ted jen jak to tam mechanicky pripevnit :( Rozmery jsou OK - radio jsem natlacil i do originalniho setu pro montaz (snad to rikam spravne) - jen jsem z nej musel vycvaknout ty konektory pro pripojeni radia, ale nevim jak ho tam mechanicky upevnit. Musi se odmonotovat cely sloupek? Nerad bych se hrabal v displeji computeru :| Je tam tak sakra malo mista
Astra Classic II 1,6 XEP (Z16XEP) + klima + computer + tempomat + VDO dayton 2304 (data na EDI)
Harmitsch
Kontaktovat uživatele:

SOLVED

Příspěvek od Harmitsch »

mno tak se mi to povedlo namontovat - prb. byl v tom, ze jsem ocekaval nejake "pevne" spojeni sroubem, zapadkou apod. Typek v praci mi poradil, ze v tom plechovym pouzdre co je dodavane s radiem jsou takove jazycky (prolisy) ktere se po zasunuti do auta vyklopi a zablokuji pouzdro proti vytazeni. Takze radio je umistene - ocekaval jsem ale, ze to bude trochu pevnejsi :| Radio ma malou vuli (i kdyz neni na zavadu).

Hraje fakt pekne - i kdyz jsem zjistil, ze (i kdyz prodejce rikal ze jsou zapojeny 4 repro - i vejsaky vepredu), tak jsou jen 2. Budu muset sehnat nejake vejsaky - co byste mi doporucili :?: V nejake rozumne cenove relaci 500- 1k Kc.
Odpovědět