Kompatibilita dílů

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
Defender
Kontaktovat uživatele:

Kompatibilita dílů

Příspěvek od Defender »

Nikde jsem to pohromade nenasel a tak toto vlakno jsem zalozil pro ty, co chteji zamenit jakykoli dil z jine karosarske verze do sveho vozu.
A tak se rovnou zeptam, kluci potreboval bych zjistit, zda se bez nejakych uprav da namontovat zadni Coupe naraznik na 5ti dverovyho hatche, a pokud ano, ale s mensimi upravami, tak s jakymi a jak slozite to je. Diky Astrani.
Mobil : 602318645
Reklama

manli2

Příspěvek od manli2 »

nedá HTB má krátkej zadek... :wink:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
manli2

Příspěvek od manli2 »

pření světla, nárazník... je na všechny astry kompatibilní...
zadní světla, nárazník je zvlášt na kombi, pak 3. a 5. dveřový HTB maj stejná díly, a pak sedan, coupe a cabrio maj stený zadky...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Tak to si mne teda Manli moc nepotesil 8) , tak ted nevim jaky bych mel koupit zadni naraznik k tomu prednimu OPCcku. No podivam se v nedeli v Gliwicich na ty jejich tuningovy vytvory, ale moc tomu neverim ze to bude sedet, i kdyz reknou ze urcite, a navic oni to snad delaji z laminatu, to by mi to v Praze po tydnu parkovani na ulici nekdo rozstipal :twisted: .
YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:cry: hlavně ten jejich laminát je fakt papírek ten je potřeba tak ještě jednou vzít tkaninou :evil:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

No jasne, my z vetsich mest, ale dost mozna i jinde, co parkujeme na ulici, potrebujeme mit plastovy narazniky, aby se to dalo jen prestrikat a nebo v nejhorsim pripade zalepit :P .
Odpovědět