Adresy na Alu?

Vybíráte disky či plechy, nevíte co to je ET, či jaké kola se hodí na vašeho oplíka, zde najdete odpověď
Odpovědět
Jiří Pávek
Kontaktovat uživatele:

Adresy na Alu?

Příspěvek od Jiří Pávek »

Zdarec kuci. Scháním nějaké odkazy na stránky s prodejem jetých alu kol. Chci na své Astře G Caravan provést buď výměnu za novější a větší než stávající origo 15", takže na minimálně 16". Mám ještě rozteč 4x100. Moc velký výběr kol s touto roztečí není. Tyto stávající disky bych použil na zimu a sehnal na ně zimní gumy. Nebo horší varianta. Nechat stávající kola tak jak jsou a dokoupit plecháče se zimáky. Nevíte o origo plecháčích v dobrém!!!! stavu? Jinak alu kola by se mi líbila na styl Platin P37 viz www.elektrony.cz, nebo CMS C6 nebo C8, ale ty zase nejsou ve čtyřdíře. Nebo jsem viděl na kombíka se hodící jakási alu kola MIM. Taky hezké viz foto. Obrázek
Reklama

Jiří Pávek
Kontaktovat uživatele:

Nebo bych věděl o Irmschrech. Nemáte někdo fotku jak by vypadal Caravan s Irmscherama? Obrázek
Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim »

Mám ty samé na Astře,která je na prodej.... Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek
Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim »

Ted se na to dívám ještě jednou a mám je trochu jinčí a podle mého hezčí......
Jiří Pávek
Kontaktovat uživatele:

Hmmm, tak to se mi ty moje líbí asi víc :lol: .
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

jety nebrat, nemuzes vedet zda nejsou hnuty nebo tak neco, to si radsi priplatim osobne za novy, treba na tuning centru maj slevy na par elektronu, mrkni na to, nahore mas odkaz :wink:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

Jo Milosh má pravdu... pokud chceš koupit jeté tak si dej majzla na to že můžeš mít klidně bouchnutý disk a ani to nepoznáš na pohled. Vím co říkám, tehdy jsem si koupil za 5000Kč 4ks jetých ALU disků a jeden byl bouchlý :roll:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Jiří Pávek
Kontaktovat uživatele:

Nový jsou nový, to je jasný. Ale obouvat tři auta? Copak kradu :lol: ? Asi možná koupím jen nějakou tu sadu plecháčů se zimáky. A na léto nechám ty stávající. Ještě uvidíme.
Odpovědět