Minisrazík na štěrkovně Hlučín - 06.07.2007
- Luboš X17DTL
Minisrazík na štěrkovně Hlučín - 06.07.2007
Vzhledem k tomu, že náš kraj poctil svou návštěvou Defender a má tady kromě povinností v rodině i chvilku času na kamarády, dali jsme hlavy dohromady a dohodli se, že se srazíme před hlavním vchodem na štěrkovnu. Čas je blíže neurčený, ale počítám, že ve 14,00 hod. by to mohlo být. Je to i na vás ostatních, aby jste se k tomu vyjádřili. Zřejmě se nikam přesunovat nebudem, kdyby jo, budu k zastižení na tel. 776 707 488, kdyby to někdo nestihl. Žádný program není určen, je to pouze srazík na počest Defendera.
- Reklama
Spermine doraz, rad te uvidim, mozna uz jsme se videli v Milo, a jestli bude nekde blizko Zigi, taky ho rad uvidim, vzdyt on mi je se svoji Silver Astruli inspiraci
. Proste kdo muzete a budete v dosahu, tak se stavte, seznamime se,hodime rec a kdyz budete mit chvilku, tak si nekam blizko muzeme i sednout. Tak Astrani hlaste se
.

Mobil : 602318645
Tam jsme se určitě neviděli, ale rád se s Tebou seznámím. Může být každý den do cca 14 hod do neděle,Defender píše:Spermine doraz, rad te uvidim, mozna uz jsme se videli v Milo, .
odpoledne nevím, mám dost plánu a 9 jedu do Chorvatska. Tak kdy a kde?
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
- Luboš X17DTL
Mi je to taky vlastně jedno, je volno. Můžeme klidně i v poledne. Ale vím, že Gallo jde do zaměstnáníDefender píše:Tak kluci to se, kdo můžete a chcete přijet, domluvte na hodině sami, jak to bude vyhovovatvětšině z vás, já v ten pátek můžu vlastně kdykoli, rád vás uvidím všechny.

- Luboš X17DTL
- Luboš X17DTL
Reaguješ pozdě? Spíš brzo. Já bych kvůli tomu ve tři ráno nevstával.Defender píše:Takze kluci dobra, rea guji pozde ale preci, ve 14:00 u hlavniho vjezdu na Sterkovne, supr a rad vas uvidim, pak se muzem nekam presunout kvuli pracovne vytizenym opzdilcum do nejake blizske osvezovny, aby se nas pripadne seznamilo jeste vic. Super uz se tesim.