Čištění tapecírování stropu

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
mirra3

Čištění tapecírování stropu

Příspěvek od mirra3 »

Zdravím,chtěl bych se zeptat co používáte na čištění tapecírování.Mám na stropě mapu (jsou tam jenom ty tmavé okraje,jinak je to čisté) a rád bych se jí zbavil a nechtěl bych udělat víc škody než užitku.Někdo to čistil a vypadá to teď jako zatečené.
Astra G 1.4 16V edition "100"
Reklama

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim »

zítra se ti podívám co to mám v garáži..zrovna před týdnem jsem si také kupoval nějaký německý výrobek..stálo mě to 150Kč a strop a tapecírung jako nový!!!úplně jsem koukal jak to šlo dolů....jedná se vlastně o pěnu kterou nastříkáš..necháš působit a poté vysaješ nebo vykartáčuješ..nebo vytřeš hadrou..zítra napíši název.. :wink:
mirra3

Příspěvek od mirra3 »

Dík,dost mi to tam vadí (jinak je to super stav),díval jsem se na ceník profi firem a byla to dost hrůza.
Koupím tu pěnu a vrhnu se na to,dík
Astra G 1.4 16V edition "100"
Bobik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobik »

jojo je to pena prodavaji ji v Baumarktu v Globusu a stoji kolem 200Kc. Ale pokud nemas staci vanish na koberce, ja sem svoji Astruli cistil Vanishem a uplne OK. Naneses houbickou a pak setres hadrem .. uplne ok!
Kamos to delal tou penou a je to skoro to same...
OPEL ASTRA DTI_16V - sport edition, Y20DTH, r.v.2001, 3D
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=3299
rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim »

tak zde to je! Sice to nevoní po levandulích :D , spíše to voní takovou tovární novotou ale účinek je zaručený!
Obrázek :D
Odpovědět