Koupil jsem ji a pokud můžete,napište co všechno se musí vyměnit a na co si má člověk dát pozor?Vyměním samozřejmě brzdovku,olej a chladící kapalinu...
Má najeto 117 000 km,píše se tady o výměně rozvodů,po kolika kilometrech se to dělá?Dá se poznat,že to bylo udělané?
Předem díky za odpovědi!!
Martin
Teď jsem koupil Astru Caravan 1.6 ročník 98-co mám vyměnit?
- Reklama
no pokud si nejsi jistej že rozvody byly dělaný tak je udělej a máš klid. protože když se ti tam na nich něco posere tak je to docela ranec
a olej taky 100% měnit pokud si nejsi jistej že je tam nedávno měněnej. ostatní muže počkat.

Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
jak kde a jak na co.
orijentačně na muj motor komplet i s vodní pumpou 5000kč plus práce 1500-2000kč

Moje ASTRA
Moje ASTRA
jinak myslím že by se měli dělat po 60 000km
Moje ASTRA
Moje ASTRA
NAZDAR A PŘEJI TI KE KOUPI ASTRULKY AŤ TI SLOUŽÍ .JESTLI MAŠ KLIMU TAK KOUKNI POD VENTILÁTOR OD KLIMY JAK VYPADÁ VÝPARNÍK NEBOŤ NEJVÍCE ODCHÁZÍ KLIMA PRÁVĚ KVŮLI VÝPARNÍKU POD VĚTRÁKEM A TY ROZVODY O TOM NEMÁM ŠAJNU ZA KOLIK
OPEL ASTRA G 1.6 8V 55KW 1998 www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?p=84011#84011
Re: Teď jsem koupil Astru Caravan 1.6 ročník 98-co mám vyměn
Správně, zkontroluj brzdy-kotouče a destičky a s tím rozvoďákem počítej na tuti. pokud nemáš jistotu-paragon a pod.navibok píše:Koupil jsem ji a pokud můžete,napište co všechno se musí vyměnit a na co si má člověk dát pozor?Vyměním samozřejmě brzdovku,olej a chladící kapalinu...
Má najeto 117 000 km,píše se tady o výměně rozvodů,
Martin
Jináč problémy budou vyskakovat samy.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic