palub. pc - check oil level
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
palub. pc - check oil level
ahoj, chtel sem se zeptat jestli kdyz mi hlasi pal. pc abych mrknul na hladinu oleje, tak kdyz ho pak doleju tak jestli by to melo prestat nebo ne. U VW se to prej pak musi nejak resetovat ci co, mam chvilku po vymene oleje, kdyz mrknu na merku tak je ho tam dost, ale pc porad rve abych na to mrknul... ale vetsinou treba az po ujeti cca 20km. diky
- Reklama
Re: palub. pc - check oil level
Dolej ho abys měl minimálně nad půlku mezi ryskama nejlíp maximum a on přestane řvát.libik píše:ahoj, chtel sem se zeptat jestli kdyz mi hlasi pal. pc abych mrknul na hladinu oleje, tak kdyz ho pak doleju tak jestli by to melo prestat nebo ne. U VW se to prej pak musi nejak resetovat ci co, mam chvilku po vymene oleje, kdyz mrknu na merku tak je ho tam dost, ale pc porad rve abych na to mrknul... ale vetsinou treba az po ujeti cca 20km. diky
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
no na merce je tusim pet pacicek a me to ukazuje tri... neni to zbytecny ho dolejvat az nahoru?Oťas píše:Dolej ho abys měl minimálně nad půlku mezi ryskama nejlíp maximum a on přestane řvát.
nenilibik píše:no na merce je tusim pet pacicek a me to ukazuje tri... neni to zbytecny ho dolejvat az nahoru?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
ok, tak uz mlcim a jdu dolejt... pak dam vedet jak to dopadlo...Vojta píše:nenilibik píše:no na merce je tusim pet pacicek a me to ukazuje tri... neni to zbytecny ho dolejvat az nahoru?
nic nedosloužilo... dolej to a je po starostech.libik píše:tak proc furt rve, kdyz je ho tam dost? to se vztahuje jen na olej v motoru, ne? asi uz to cidlo doslouzilo....Vojta píše:resetovat se to nemusí
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
- Princ William
ne ze bych chtel neco hanit ale tohle co tady pise libik jsem presne nechtel proto jsem si vybiral astru bez pal PC protoze pal Pc porad neco nuti do hlavy a to by me akorat prudilo. takhle mam klid a je to OK.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William
no prave. jeste treba momentalni colibik píše:tohle je v pohode, nejhorsi je kdyz to ukazuje spotrebuJarda píše:ne ze bych chtel neco hanit ale tohle co tady pise libik jsem presne nechtel proto jsem si vybiral astru bez pal PC protoze pal Pc porad neco nuti do hlavy a to by me akorat prudilo. takhle mam klid a je to OK.:D:D

Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William
spotreba
no ja som tam viac ako 39,9 l nikdy nemal 
a ten olej si nevsimaj , dolej 2 deci ides dalej

a ten olej si nevsimaj , dolej 2 deci ides dalej

Astra G Comfort Z14XE
Aj mne toto hlasi ked mi chyba uz 1 palicka z 5 (2 deci oleja). Dolievat to ale samozrejme je zbytocne (ale treba to obcas kontrolovat), lebo koli tej hlaske na pocitaci pri vymene oleja vypustite o 1 liter oleja viac ako treba, co je napr. v mojom pripade myslim ze 750 sk (OMW full syn 0W-40). Uz ale asi nebudem kupovat taky drahy olej