Vyskocenie otacok hned po starte

Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Zamčeno
Jozef

Vyskocenie otacok hned po starte

Příspěvek od Jozef »

Caute!

Mam problem, ktory sa vyskytoval obcas po kupe. Auto bolo na servisnej prehliadke, kde sa menily rozvody, olej, filtre, sviecky a vraj mi aj premazali plynove lanko. Avsak, po servisnej sa to vyskytuje este castejsie. Otacky vyskocia aj na 3000. Zosliapnem na podlahu plyn (dobre pre spotrebu) a potom uz klesnu postupne. Je to na nervy! :twisted:
Volal som mechanikovi a povedal, ze to moze byt aj s motorcekom a ten moze stat aj 10 tis. SK. Cital som v prispevkoch, ze vela ludom postacilo precistit klapku a krokovy motor a slo to. Od nikoho som nevidel prispevok, ktory by hovoril a vymeneni noveho.

Mozete mi poradit prosim???

Dik vopred za odpovede
Astra 1.6i X16SZR, 55kW
Reklama

Cabuko

Příspěvek od Cabuko »

a tie otacky ti ani po chvile same neklesnu? lebo mne po starte vybehnu tak na 1500 a asi po takych 30-60 sec klesnu na 800-900... ale toto mi spravi zvycajne len ked je motor studeny.. ked je rozohriaty tak normalka na tych 800-900 to hned nabehne..
Jozef

Příspěvek od Jozef »

Mne to robi po tom, co zaradim jednotku, pridam plyn a otacky vyskocia vysoko aj na 3000 ot. Vrci to ako svina. Stlacim spojku, plyn na podlahu, a potom klesnu. Cudny manever, ale funguje to. Nie je to vsak pri kazdom starte. It drives me crazy!

Pri starte aj mne trochu vyskocia do 1500 a hned klesnu, ale je to do 5 sekund. Myslim, ze to je normalne toto.

Myslim, ze moj problem je trochu iny ako tvoj i ked mozno povod bude ten isty?...

Nejaki experti mi hadam pomozu tu na nasom fore, vsak?
Astra 1.6i X16SZR, 55kW
Zamčeno