Prodlouzeni strechy ci jinej spoiler
Prodlouzeni strechy ci jinej spoiler
Zdravim vsechny Astraky,nevite zda by tu nekdo mel na prodej budto prodlouzeni strechy nebo nejake jine kridelko na G Astru HB? Dikec
- Reklama
Niesom si istý, či si sa trafil do témy
ale skús pozrieť sem: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... ght=#67301

ale skús pozrieť sem: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... ght=#67301
Majklus něco bych pro tebe asi měl, koupil jsem to zhruba před 3 týdny tady v klubu a je to původně od Cobeina, je to zadní spojler na HB, vypadá asi takhle (samozřejmě tohle je Ovečka s originálem
) :

Je to kopie Luma Design, akorát bys sis ho musel nechal stříknout do barvy, a cena ? Jak jsem koupil tak prodávám 1500 kaček, prodávám ho protože potom co jsem si sehnal OPC nárazník, tak se mi zdá že to k němu moc nejde, možná to bude chtít nějaký tvar, jako má Pitman, ale chtěl bych o něco jemnější.

Je to kopie Luma Design, akorát bys sis ho musel nechal stříknout do barvy, a cena ? Jak jsem koupil tak prodávám 1500 kaček, prodávám ho protože potom co jsem si sehnal OPC nárazník, tak se mi zdá že to k němu moc nejde, možná to bude chtít nějaký tvar, jako má Pitman, ale chtěl bych o něco jemnější.
Mobil : 602318645
Ahoj,to křídlo je v základu nebo má nějakou barvu....díkyDefender píše:Majklus něco bych pro tebe asi měl, koupil jsem to zhruba před 3 týdny tady v klubu a je to původně od Cobeina, je to zadní spojler na HB, vypadá asi takhle (samozřejmě tohle je Ovečka s originálem) :
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...
Má Astra G
Má Astra G
Mno to je super,prosimte mohl bys mi ho kdyztak nafotit a okazat ho tu? DikDefender píše:Majklus něco bych pro tebe asi měl, koupil jsem to zhruba před 3 týdny tady v klubu a je to původně od Cobeina, je to zadní spojler na HB, vypadá asi takhle (samozřejmě tohle je Ovečka s originálem) :
Ne to křídlo je v barvě Silver Star 147, akorát že je docela blbě cáklý, má šmouhy a jeden zlom v bezbarvym laku, takže by to chtělo předělat. Takhle jsem to koupil a chtěl jsem ho nechat přestříkat, že si ho dám na auto, ale změna plánu, vždyť to znáte, chtěl jsem decent a teď z toho dělám vizuálně pomalu formuli
.
PS: Milode-jasne fotky dodam a dam to asi do inzerce, akorat musite pockat do nedele, mam ho totiz ulozenej u segry na baraku v garazi a jedu tam v sobotu.

PS: Milode-jasne fotky dodam a dam to asi do inzerce, akorat musite pockat do nedele, mam ho totiz ulozenej u segry na baraku v garazi a jedu tam v sobotu.

Mobil : 602318645
Oky.tak to nejdrive dej prosimte sem protoze bych mnel zajem!Ted si auto opravuji po lehkem karambolu a uz bude oky behem pristihi tydne,a proto ho chci uz dat na nastrik.Moc dikDefender píše:Ne to křídlo je v barvě Silver Star 147, akorát že je docela blbě cáklý, má šmouhy a jeden zlom v bezbarvym laku, takže by to chtělo předělat. Takhle jsem to koupil a chtěl jsem ho nechat přestříkat, že si ho dám na auto, ale změna plánu, vždyť to znáte, chtěl jsem decent a teď z toho dělám vizuálně pomalu formuli.
Neboj,já ti do tohoto kšeftu nelezu,jen jsem zvědavej,protože taky chci výhledově koupit křídlo.Pokud možno tak už v barvě.....Majklus píše:Oky.tak to nejdrive dej prosimte sem protoze bych mnel zajem!Ted si auto opravuji po lehkem karambolu a uz bude oky behem pristihi tydne,a proto ho chci uz dat na nastrik.Moc dikDefender píše:Ne to křídlo je v barvě Silver Star 147, akorát že je docela blbě cáklý, má šmouhy a jeden zlom v bezbarvym laku, takže by to chtělo předělat. Takhle jsem to koupil a chtěl jsem ho nechat přestříkat, že si ho dám na auto, ale změna plánu, vždyť to znáte, chtěl jsem decent a teď z toho dělám vizuálně pomalu formuli.
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Má Astra G
Má Astra G
Ale tak co kdo pride driv tak vice ma ne?milode píše:Neboj,já ti do tohoto kšeftu nelezu,jen jsem zvědavej,protože taky chci výhledově koupit křídlo.Pokud možno tak už v barvě.....Majklus píše:Oky.tak to nejdrive dej prosimte sem protoze bych mnel zajem!Ted si auto opravuji po lehkem karambolu a uz bude oky behem pristihi tydne,a proto ho chci uz dat na nastrik.Moc dikDefender píše:Ne to křídlo je v barvě Silver Star 147, akorát že je docela blbě cáklý, má šmouhy a jeden zlom v bezbarvym laku, takže by to chtělo předělat. Takhle jsem to koupil a chtěl jsem ho nechat přestříkat, že si ho dám na auto, ale změna plánu, vždyť to znáte, chtěl jsem decent a teď z toho dělám vizuálně pomalu formuli.