Prodlouzeni strechy ci jinej spoiler

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Majklus
Kontaktovat uživatele:

Prodlouzeni strechy ci jinej spoiler

Příspěvek od Majklus »

Zdravim vsechny Astraky,nevite zda by tu nekdo mel na prodej budto prodlouzeni strechy nebo nejake jine kridelko na G Astru HB? Dikec
Reklama

Kajinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kajinek »

Niesom si istý, či si sa trafil do témy :wink:

ale skús pozrieť sem: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... ght=#67301
Honzza

Příspěvek od Honzza »

Jo jo kontaktuj COBEINa urcite pro tebe neco mit bude a kdyz ne tak doveze. ;)
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Majklus něco bych pro tebe asi měl, koupil jsem to zhruba před 3 týdny tady v klubu a je to původně od Cobeina, je to zadní spojler na HB, vypadá asi takhle (samozřejmě tohle je Ovečka s originálem :)) :

Obrázek

Je to kopie Luma Design, akorát bys sis ho musel nechal stříknout do barvy, a cena ? Jak jsem koupil tak prodávám 1500 kaček, prodávám ho protože potom co jsem si sehnal OPC nárazník, tak se mi zdá že to k němu moc nejde, možná to bude chtít nějaký tvar, jako má Pitman, ale chtěl bych o něco jemnější.
Mobil : 602318645
milode
Příspěvek od milode »

Defender píše:Majklus něco bych pro tebe asi měl, koupil jsem to zhruba před 3 týdny tady v klubu a je to původně od Cobeina, je to zadní spojler na HB, vypadá asi takhle (samozřejmě tohle je Ovečka s originálem :)) :

Obrázek

Je to kopie Luma Design, akorát bys sis ho musel nechal stříknout do barvy, a cena ? Jak jsem koupil tak prodávám 1500 kaček, prodávám ho protože potom co jsem si sehnal OPC nárazník, tak se mi zdá že to k němu moc nejde, možná to bude chtít nějaký tvar, jako má Pitman, ale chtěl bych o něco jemnější.
Ahoj,to křídlo je v základu nebo má nějakou barvu....díky
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...

Má Astra G
Majklus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majklus »

Defender píše:Majklus něco bych pro tebe asi měl, koupil jsem to zhruba před 3 týdny tady v klubu a je to původně od Cobeina, je to zadní spojler na HB, vypadá asi takhle (samozřejmě tohle je Ovečka s originálem :)) :

Obrázek

Mno to je super,prosimte mohl bys mi ho kdyztak nafotit a okazat ho tu? Dik
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Ne to křídlo je v barvě Silver Star 147, akorát že je docela blbě cáklý, má šmouhy a jeden zlom v bezbarvym laku, takže by to chtělo předělat. Takhle jsem to koupil a chtěl jsem ho nechat přestříkat, že si ho dám na auto, ale změna plánu, vždyť to znáte, chtěl jsem decent a teď z toho dělám vizuálně pomalu formuli :D .
PS: Milode-jasne fotky dodam a dam to asi do inzerce, akorat musite pockat do nedele, mam ho totiz ulozenej u segry na baraku v garazi a jedu tam v sobotu. :)
Majklus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majklus »

Defender píše:Ne to křídlo je v barvě Silver Star 147, akorát že je docela blbě cáklý, má šmouhy a jeden zlom v bezbarvym laku, takže by to chtělo předělat. Takhle jsem to koupil a chtěl jsem ho nechat přestříkat, že si ho dám na auto, ale změna plánu, vždyť to znáte, chtěl jsem decent a teď z toho dělám vizuálně pomalu formuli :D .
PS: Milode-jasne fotky dodam a dam to asi do inzerce, akorat musite pockat do nedele, mam ho totiz ulozenej u segry na baraku v garazi a jedu tam v sobotu. :)
Oky.tak to nejdrive dej prosimte sem protoze bych mnel zajem!Ted si auto opravuji po lehkem karambolu a uz bude oky behem pristihi tydne,a proto ho chci uz dat na nastrik.Moc dik
milode
Příspěvek od milode »

Majklus píše:
Defender píše:Ne to křídlo je v barvě Silver Star 147, akorát že je docela blbě cáklý, má šmouhy a jeden zlom v bezbarvym laku, takže by to chtělo předělat. Takhle jsem to koupil a chtěl jsem ho nechat přestříkat, že si ho dám na auto, ale změna plánu, vždyť to znáte, chtěl jsem decent a teď z toho dělám vizuálně pomalu formuli :D .
Oky.tak to nejdrive dej prosimte sem protoze bych mnel zajem!Ted si auto opravuji po lehkem karambolu a uz bude oky behem pristihi tydne,a proto ho chci uz dat na nastrik.Moc dik
Neboj,já ti do tohoto kšeftu nelezu,jen jsem zvědavej,protože taky chci výhledově koupit křídlo.Pokud možno tak už v barvě.....
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...

Má Astra G
Majklus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majklus »

milode píše:
Majklus píše:
Neboj,já ti do tohoto kšeftu nelezu,jen jsem zvědavej,protože taky chci výhledově koupit křídlo.Pokud možno tak už v barvě.....
Ale tak co kdo pride driv tak vice ma ne? :lol:
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Takže Majklus, nafotil jsem to a tady to máš, omluv kvalitu, je to dělaný foťákem z mobilu : Obrázek Obrázek Obrázek
Majklus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majklus »

Defender píše:Takže Majklus, nafotil jsem to a tady to máš, omluv kvalitu, je to dělaný foťákem z mobilu : Obrázek Obrázek Obrázek
cao,vypada pekne ale asi jsem si ho predstavoval malinko jinak :? ale jinak je pekne,ale asi bud shanet nadale,tak se nezlob a dekuji za nabidku,a nevis o nekom kdo ma kridelko ale to decentni na 5 dvere ale na horu?
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Majklus nic se nedeje, ten horni spojlirek to fakt nevim, ale zkus to hodit do inzrce koupim a treba se nekdo najde. Cus Astrus parde.
YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:wink: to moje stálo kolem 1200,- kopie irmscher aspon lícuje s křídlem :wink:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS
Majklus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majklus »

YANEK píše::wink: to moje stálo kolem 1200,- kopie irmscher aspon lícuje s křídlem :wink:
Uka mi prosimte celej zadek sveho auti + spoilery.dik
Odpovědět