Do naftaku sem omilem natakoval benzin
Do naftaku sem omilem natakoval benzin
cau mohli by ste mi nekdo pomoc nevim jestli sem tim neco neposkodil ze sem natankoval do naftaku 1l benzinu a hnet nato sem natankoval 15l nafty mam renault megan 1.9TDi 2000 vse v eletrice
- Reklama
Myslím, že můžeš být opravdu v klidu. Pokud jsi to dostatečně naředil, tj, pokud nádrž nebyla úplně prázdná, tak je to v poho. Pro klid duše natankuj do plný. Pokud vím, běžně se v zimě přidává trocha benzínu do nafty proti zamrzání, takže by Ti to žádné škody nadělat nemělo. Pokud by jsi ale natankoval plnou benzínu a pak nastartoval, jak to udělal jeden známý, to by byl průser a velice drahá oprava. Takže na takové záměny bacha...
Re: Do naftaku sem omilem natakoval benzin
Opravdu buď v klidu nic se neděje...ferys píše:do naftaku 1l benzinu a hnet nato sem natankoval 15l nafty

Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Obracene taky v pohode.. vlastni zkusenost. Kolega natankoval do Scenika 1.9dCi(ten posledni) plnou naturalu,kdyz se mu rozsvitilo zebrave oko. Tak sem to co vytahli v servisu z nadrze nalil do Favorita a slapal jako hodinky, je fakt ze rezerva je tam asi 5litru nafty a do 5Olitru naturalu se to ztratilo... Takze bych si z toho hlavu nedelal...Hell píše:Myslím,že můžeš být celkem v klidu. Kolega udělal to samé s Fordem. Škubalo to ,nejelo,dolil naftu a všechno ok. Co já vím,kdyby se to stalo opačně,tak to je pak mazec.
OPEL ASTRA DTI_16V - sport edition, Y20DTH, r.v.2001, 3D
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=3299
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=3299
Mozes byt kludny.... ale jedno stastie ze mame vsetci uz elektroniku v aute.. ak by si to urbil na starom naftaku neviem ako by to dopadlo... ten totiz po nastartovani ked je v nom omylom benzin sa nie vzdy da zastavit. Co sa tyka toho benzinu v nafte.. tak ja poznam cloveka, ktory ma autosalon Mercedes v kosiciach a ten v zime do mercedesu za 2miliony takuje 1/4 nadrze benzin 3/4 nadrze naftu... kamos tiez si minule pomylil stojany s VPower diesel a benzinom a supol do astry skoro pol nadrze... potom sme dotankovali naftu a vsetko ok.. akurat to trochu smrdi.. myslim vyfukove plyny 

Opel Astra G Cabrio 2.2 Dti
Lomikare
ja mel porad benzinaky tak ze je to zvik to auto mam teprve 5den a stalo me i spreplatkem 170 000kc tak ze sem se bal abych nemusel menit motor ktery stoji 50 000kc
jo a ten pravopis narodil jsem se na slovensku takze moc mi pravopis
nejde ale o to snad nejde jde tu prce o poradeni a zato dekuji!!!!!!!
ja mel porad benzinaky tak ze je to zvik to auto mam teprve 5den a stalo me i spreplatkem 170 000kc tak ze sem se bal abych nemusel menit motor ktery stoji 50 000kc
Na to kašli, to nejde ani některým rozeným čechům....ferys píše:Lomikare
narodil jsem se na slovensku takze moc mi pravopis
nejde

Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Vidím že ZVIK je železná košileferys píše:Lomikare