Kluci od včerejška jednám s člověkem z K-Tuningu o dodávce těhle klik, oni je už vedou pro spoustu koncernovejch aut, ale jen pro naší Astru/Zafiru "zatím" nemaj, takže na můj dotaz od včerejška shání kontakt z německa na nějakýho výrobce, co by mu je dodával do shopu. Ty ceny za ty kliky podle mně nejsou přehnaný, zhruba za pár cca. 600 Kč, teda pokud zachová stávající cenovou hladinu, s porovnáním za cenu na vrakáčích je to solidní, je to funglovka, nepoškrábaný a v záruce.
Takže bych byl rád, jestli o ně, kromě mně, má ještě někdo zájem, aby jste se ozvali, abych až s ním budu mluvit, jsem měl představu kolik jich asi vezmeme, zřejmě se podle toho bude odvíjet jak cena, tak realizace samotné objednávky z němec, tedy možná.
Tak co vy na to ?
Stříbrný vnitřní kliky dveří Astra G/ Zafira
Stříbrný vnitřní kliky dveří Astra G/ Zafira
Naposledy upravil(a) Defender dne 31 kvě 2007, 18:53, celkem upraveno 1 x.
Mobil : 602318645
- Reklama
Re: Stříbrný kliky dveří Astra G/ Zafira
Jakých klik,žádnou nevidímDefender píše:Kluci od včerejška jednám s člověkem z K-Tuningu o dodávce těhle klik, oni je už vedou pro spoustu koncernovejch aut, ale jen pro naší Astru/Zafiru "zatím" nemaj, takže na můj dotaz od včerejška shání kontakt z německa na nějakýho výrobce, co by mu je dodával do shopu. Ty ceny za ty kliky podle mně nejsou přehnaný, zhruba za pár cca. 600 Kč, teda pokud zachová stávající cenovou hladinu, s porovnáním za cenu na vrakáčích je to solidní, je to funglovka, nepoškrábaný a v záruce.
Takže bych byl rád, jestli o ně, kromě mně, má ještě někdo zájem, aby jste se ozvali, abych až s ním budu mluvit, jsem měl představu kolik jich asi vezmeme, zřejmě se podle toho bude odvíjet jak cena, tak realizace samotné objednávky z němec, tedy možná.
Tak co vy na to ?

Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...
Má Astra G
Má Astra G
Milode asi jsem to blbe napsal, taze jedna se o stribrny vnitrni kliky dveri, nekteri je maji uz z vyroby, ja to nejsem a dost mozna nebudu sam, takze jsem se tady radsi zeptal, treba po nich taky nekdo touzi. Jinak inspirace na k-tuningu, myslim chromovy program a tak nejak by to snad bylo, teda pokud to sezene na Gecko/Zafira.
Mobil : 602318645
Ach so......já myslel,že se bavíš o venkovních a že jsi zapomněl vložit obrázek.No já je tedy mám chromový.Defender píše:Milode asi jsem to blbe napsal, taze jedna se o stribrny vnitrni kliky dveri, nekteri je maji uz z vyroby, ja to nejsem a dost mozna nebudu sam, takze jsem se tady radsi zeptal, treba po nich taky nekdo touzi. Jinak inspirace na k-tuningu, myslim chromovy program a tak nejak by to snad bylo, teda pokud to sezene na Gecko/Zafira.
Má Astra G
Má Astra G
Tak teď bych se asi neptal,už bych to pochopil...Defender píše:To ja vim z Milo, ze mas Astruli vypapanou, ten nazev vlakna jsem upravi, takze ted uz kazdej pochopi. Cus Oplus Astrus pardi.

Má Astra G
Má Astra G