Ma vyhliadnute tieto 5 typov letnych pneu nad ktorymi uvazujem prosim vyjadrite sa k nim
Matador MP43 ( je to dobra cena no nepocul som o nich skoro ziadne info )
rozměry: 195/60 R15
Bridgestone ER300 - Vítěz testu 2007 (Ze vraj vitaz nejakeho testu celkom sa mi pozdavaju aj cena je dobra co si o nich myslite ? )
Barum Bravuris (no su dost lacne az prekvapivo no len som pocul ze su o dost hlucnejsie)
Matador MP41-AQUILLA (No ze vraj je to uz stary model)
Yokohama a.drive (Troska exoticka znacka vela o nich nevie ale su za skvelu cenu co vy na to ?)
Uvital by som keby ste sa k tomu vyjadrili pripadne poradili nejake ine s rovnakej cenovej kategorie (cca 2500-3000 Sk/ks)
A este jedna vec mam pneumatiky 195/60 R15 mozem tam fuknut aj 195/55 ???
.... Opel ASTRA 1,4 16V..................
Moj maly siiiip .................. www.funzoo.sk -
to Lomikar : No 205/55/15 to akoze nasadim na ten elektron co teraz mam ? nebudu nahodou sirsie urcite to tam natrepem ? Nebojim sa ist trocha vyssie aj do sirky (205) ako to ma prepocitat ci to bude sediet ?
A tie bridgestone je zatial moj favorit
to Princ William : Aky ine lepsie by si navrhoval ?
eSITe píše:to Lomikar : No 205/55/15 to akoze nasadim na ten elektron co teraz mam ? nebudu nahodou sirsie urcite to tam natrepem ? Nebojim sa ist trocha vyssie aj do sirky (205) ako to ma prepocitat ci to bude sediet ?
A tie bridgestone je zatial moj favorit
to Princ William : Aky ine lepsie by si navrhoval ?
pokud bych měl vybrat co zde nabízíš či lépe řečeno rozmýšlíš tak bych vzal též brid.....
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
eSITe píše:okej a keby si mi mohol nieco poradit ty co by si vybral ?
hele tady je odkaz jestě na jedem obchod u nas v Plzni a musim rict ze jsou fakt dobry tak se mrkni na tohle (pises 2500-3000Sk tak v ceskejch pocitam 2000-2400Kc)
mozna bych jeste silne uvazoval o continentalkach ty jsem taky mel a musim rict ze naprosta spokojenost. mel jsem contisportcontact2 nebo jak se to pise
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
No, z toho co jsi tam dal za výběr, tak jednoznčně Bridgestony. Matadory...přečti si testy..... gumy na prd. Barumky.... nenadchnou a ani neurazí, Yokohamy.... jo, za pár koru málo muziky....
no tak to vydim ze asi zoberem tie bridgestony aj ked Yokohama pani zatial som od vas nic o tom nepocul ? nemusia byt ze su troska lacnejsie nez bridgestony a k tomu su to japonci (aspon dufam ) .. ..
Mam pred sebou objednavku tak este pockam na vase vyjadrenie no Dost mi to suri nakolko na mojich Michelinoch energy ma stopli a ze este raz ma stretnu s takymi vyjazdenymi pneu tak mi uz nedohovoria ale pokuta ci co
Kleber ? No nic v zlom ale nepocul som o tej znacke (zase ja nesom nejaky odbornik Astricka je moja prva kaara ) ale velmy by som do nich nesiel nakolko vydu podobne ako tie ostatne
Pokud chceš fakta, mrkni po nějakejch testech, třeba na adac, tady se dozvíš od kolegů jen subjektivní pocity z pneumatik. Pak budeš hned vědět co je dobrý a co ne. Pokud jsi ochoten investovat do kvalitních pneu, jdi do Bridgestone ER300. Já bych jejich kvalit asi nevyužil, proto jsem pořídil pneu s dobrýma vlastnostma, ale hlavně excelentní výdrží. Takže mám na čtyři roky vystaráno.