CUBErt´s Astra Caravan 1.4 16V & Fiat Barchetta 1.8 16V

CUBErt
Kontaktovat uživatele:

CUBErt´s Astra Caravan 1.4 16V & Fiat Barchetta 1.8 16V

Příspěvek od CUBErt »

Opel Astra G Caravan r.v. 12/98 ( modelová řada 99), x14xe 66kW. Najeto něco málo přes 191.000km. Výbava: Základní + dobastelný přední mlhovky a střešní okno. Já jsem nechal dodělat akorát fólie a koupil jsem ofuky. Zadní světla jsem stříknul zatmavovacím sprejem.

Obrázek Obrázek Obrázek [img]http://%20ukazto.com/img_small/Sn-0351.jpg[/img] Obrázek
Naposledy upravil(a) CUBErt dne 23 bře 2009, 12:47, celkem upraveno 2 x.
Opel Astra Caravan 1,4 16V

Obrázek
Reklama

CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt »

Nová maska a originální "lízátko"

Obrázek

Obrázek
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Me se libi jak tady nedavno par lidi psalo jak je ta maska hnusna atd... kdyz jsem si ji koupil ja a ted ji ma uz hned dost lidi 8)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Kajinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kajinek »

Peknučká...a tá maska je good :)...ako celé auto
CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt »

Miloshi jenom mezi náma, já jsem si jí objednal přes ten link co jsi sem házel ( Aukro ), takže už jí mám relativně dlouho. Ta maska je imho decentní a mě se líbí. Líbí se mi na mém autě víc, než třeba OPC, která je sice hezká, ale na 1.4 16V a bez OPC paketu by vapadala asi divně. Navíc tahle maska nějak extrémně neprovokuje jak jiné její sportovně vyhlížející kolegyně, takže nevzbuzuje pocit sportovního auta, což moje astrule neni, takže je to tak OK. :wink:

Obrázek
Kajinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kajinek »

môžem sa spytať...či máš okná v elektrike, resp. či nemáš problém s tými ofukami? (viem že sa to tu už riešilo...) a druhá vec...to zatmavenie svetiel, nezníži to ich svietivosť?...dakujem :)
CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt »

4Kajinek: Ta Astra je úplné holátko, takže se okna stahují manuálně. Každopádně s ofukama nemám nejmenší problém, jen se to musí pořádně nasadit. Když jsem je montoval, tak mi přední okna jakoby drhly, ale pak jsem na ty ofuky přitlačil, cvak a dosedli jak maj bejt. No prostě bez problému. Ty zadní světla jsou zatmavené na úroveň NJOY světel. Absolutně bez problémů. Svítí to řekl bych téměř stejně. Žádnej tuzérskej extrém :wink:

Obrázek
Kajinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kajinek »

ď :lol: idem do toho!
CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt »

Do ofuků nebo tmavých zadních světel :lol: :wink:

Obrázek
Kajinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kajinek »

aj aj... sprej som už našiel, a ofuky asi kupim tu http://www.shoptuning.sk/product_info.p ... ts_id/1127
CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt »

Také mám Heko a pohoda. Jen ty zední maj jen malý kousek kde je lepidlo. Tak jsem tam kápnul dodatačně pro jistotu.

Obrázek
Martin22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin22 »

Tuhle masku budu taky kupovat kolik te stála a kde jsi ji kupoval
milode
Příspěvek od milode »

Ahoj,každopádně souhlasím s názorem,že ta maska pasuje k tomu autu,že "neřve".Ale nemůžu si odpustit můj názor,že ta maska je hezčí se znakem opla.Už jsem to na foru kritizoval,když někdo "odlupuje" znaky jak ve předu,tak v zadu.Jako kdyby se lidi styděli za tu značku.V tom případě nechápu,proč si kupují Oply.To myslím všeobecně.
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...

Má Astra G
Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Astra - R@SAG »

milode píše:Ahoj,každopádně souhlasím s názorem,že ta maska pasuje k tomu autu,že "neřve".Ale nemůžu si odpustit můj názor,že ta maska je hezčí se znakem opla.Už jsem to na foru kritizoval,když někdo "odlupuje" znaky jak ve předu,tak v zadu.Jako kdyby se lidi styděli za tu značku.V tom případě nechápu,proč si kupují Oply.To myslím všeobecně.
Ja ti napíši proč to lide sundávají. Nestidí se za značku OPEL, ale vandalové jsou svi.... a kur...... nenechají to na pokoji. Na Astře F, mi orvali cele auto a poškodili přitom i lak. Tak že to je ten důvod a taky plánuji koupit tuto masku. Pokud máš garáš, tak to neznáš, ale mi ti co stojiíme venku a ještě na sídlišti, tak víme o čem mluvíme. Tak nekritizuj sakra. Promiňte, toto mě dost vytočilo :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: , sám na Astře G nemám v zadu nápisy a ve předu brzo taky nebude, a to jsem fanda Oplu srdcem a duší, na opla nedám dopustit.

Máš ji suprovou a přeji aby ti pěkně sloužila
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
milode
Příspěvek od milode »

Proč bych nemohl vyřknout svůj názor.Nic jsem nekritizoval.Čti pozorně,naopak jsem mu tu masku odsouhlasil,že je úměrná k autu,ale napsal jsem taky,že se znakem je hezčí.A nemám ani garáš a ani garáž,stojim venku jako ty,tak se klidně vytáčej dál.
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...

Má Astra G
Odpovědět