Dovolená na Slovensku
Dovolená na Slovensku
Mám takovej dotaz. V letě chceme jed na dovolenou na Slovensko. Tak jestli by mě mohl někdo něco doporučit pro 4lidi. Nejlépe chatu, apartmán atd., s nějakým slušným koupáním a někde kde to žije, ne na samotě u lesa. Za případný návrhy předem děkuji.
- Reklama
Tech 290Ks je docela levne, zrovna dnes na Impulsu se o Besenove bavili jak se to zmenilo, kolik investic tam prislo a jake to tam je. Pokud bych s rodinou nejel k mori, tak bych jako alternativu volil rozhodne take Slovensko.Lomikar píše:Je to 2 roky co jsme byli v Bešeňové.Koupání super do Tater to tak daleko taky nebylo ale už tenkrát docela drahota
https://www.astra-g.cz/forum//////////// ... 9&start=45esek1 píše:Počkaj a to Ťa kde čapli???
Tady máš víc ať nešíříme OT.
To termalni koupaliste je supr, to se musi nechat.esek1 píše:Skús www podhajska sk
Problem je, ze kdyz jsem tam byl (asi 6 let zpet), tak tam nebylo nic jinyho. V hospode kdyz jsem chtel jidlo me nabidly chipsy nebo arasidy, takze jsme na vecere jezdili do Nitry. Jinak pres den se da najist na tom koupalisti.
Ale co ja vim, je to dlouho, treba se to zmenilo

--- Astra G '98 1.4 16V ---
- Andrew
- Kontaktovat uživatele:
Zkus Aquapark Tatralandia (www.tatralandia.sk) když už poznáš Liptov. Je to cca 5km od Liptovského Mikuláše. Ubytování buď přímo aquaparku, v LM nebo v okolitých vesnicích.
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin
Jj můžu potvrdit, Tatralandia, Bešeňová, Liptov, Liptovská Mara a samozdřejmě Tatry vše pár kilometrů od sebe - celkově SUPER, rozhodně bych nechtěl každý rok k moři, slovensko je na dovolenou jako stvořené.Andrew píše:Zkus Aquapark Tatralandia (www.tatralandia.sk) když už poznáš Liptov. Je to cca 5km od Liptovského Mikuláše. Ubytování buď přímo aquaparku, v LM nebo v okolitých vesnicích.
Bydleli jsme tři dny v Bešeňové a pak tady http://www.villabetula.sk/m.php
Astra G 1,8 16V caravan, automat