Pluhař píše: Tak si dej řetězy jako tenhle maník dneska u nás na náměstí
ale víš co jsem zjistil..někdo si takto obouvá řetězy proto protože má zadní gumy sjeté nebo letní a takto to kombinuje a myslí si že jim to pomůže.....maníci
Ja jsem přezul už před 14ti dny a myslím že tyhle tři dny se sněhem mě moc nerozhodí. Ovšem měl jsem auti nablejskané a ten sníh s tou solí tomu moc nedá... sucho a neprašno je lepší
Moje Astrina 1,7DTi Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... A je vám jasné, že:"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
frydex píše:Ja jsem přezul už před 14ti dny a myslím že tyhle tři dny se sněhem mě moc nerozhodí. Ovšem měl jsem auti nablejskané a ten sníh s tou solí tomu moc nedá... sucho a neprašno je lepší
frydex píše:Ja jsem přezul už před 14ti dny a myslím že tyhle tři dny se sněhem mě moc nerozhodí. Ovšem měl jsem auti nablejskané a ten sníh s tou solí tomu moc nedá... sucho a neprašno je lepší
do nedele
Dávám tomu den.... maximálně dva.....
Moje Astrina 1,7DTi Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... A je vám jasné, že:"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."