Je nejaká možnosť zapísania 17/18 do Techničáku?

Vybíráte disky či plechy, nevíte co to je ET, či jaké kola se hodí na vašeho oplíka, zde najdete odpověď
Odpovědět
Grave Digger

Je nejaká možnosť zapísania 17/18 do Techničáku?

Příspěvek od Grave Digger »

Je nejaká možnosť zapísania elektrónov veľkosti 17/18 do Techničáku?
Samozrejme s tým aj pneumatiky.Mám 1.8 16V 92kW.Kamoš ma 2.0 16V a tiež to nemá v TP.Dovoz z nemecka nebol problém,mali to tam v pohode zapísané aj na motory 1.6 16V.Aj u nás chcú zaviesť tvrdé pravidlá v cestnej premávke od 1.4.2007.
Díkes za info a rady
Naposledy upravil(a) Grave Digger dne 29 dub 2007, 20:19, celkem upraveno 1 x.
Reklama

dominus-et-deus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dominus-et-deus »

jen se hloupě zeptám, k čemu ti to v TP bude? Já jezdím na 17kách 2 roky a nikde žádný problém- jediné, co mě vadí, že nejsou v TP je to, že mám havarijní pojištění a kdybych je rozbil, pojišťovna mi proplatí jen ty co jsou v TP....
2.0 16V
Grave Digger

Viem že v nemecku,možno aj rakúsku robia s tým problem pri nehode.Dávajú spoluúčasť na nehode.A maďari nás už tiež drbali.V novom techničáku je už všetko zapísané.Zlaté staré techničáky.Jednoduchšie by bolo zapísanie ,ako sa naťahovať s niekým na ceste-dovolenke.
YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:wink: u nád to de na www.alcar ti úprodaj kola s tuv a českym překladem zajedeš na stk tam ti fláknou razítko a děs na di nechat zapsat si je :wink:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS
Grave Digger

A keby som kúpil originál Opel 17.Ako by som si to vedel zapísať.Na 16 OZ mam TúV ale je mi to zbytočné zapisovať,sú povolené.
Charlie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Charlie »

No já myslím, že je třeba vyjádření výrobce auta (popřípadě zastoupení pro danou zemi) a pak s tím zajít na technickou, tak to zkouknou a pak na inspektorát, kde to na základě vyjádření výrobce a protokolu z STK zapíší. Aspoň takhle jsem to dělalu motorky, a tam jsem překopával kde co, jiné rozměry pneu, ráfků, celé vydlice zadního kola. Výrobce se vyjádřil tak, že to ničemu nevadí a bylo hotovo. Zkus se zaptat na inspektorátu, co k tomu potřebuješ, když by jsi je chtěl zapsat a oni ti už řeknou co a jak.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
Grave Digger

No mne dali odpoveď že na 1.8 16V 2002 sa 17 nedá zapísať.Nie je schválené výrobcom.Ale v nemecku sa dajú zapísať aj na 1.6 16V,a keď privezú auto tu je to v pohode zapísané.Dobrý bordel alebo lenivosť v papierovej robote.
TRADE Slovakia a.s. Oficiálny importer Opel
Princ William

Příspěvek od Princ William »

Grave Digger píše:No mne dali odpoveď že na 1.8 16V 2002 sa 17 nedá zapísať.Nie je schválené výrobcom.Ale v nemecku sa dajú zapísať aj na 1.6 16V,a keď privezú auto tu je to v pohode zapísané.Dobrý bordel alebo lenivosť v papierovej robote.
TRADE Slovakia a.s. Oficiálny importer Opel
jenze v nemecku si muzes nechat napsat na TUV nebo Dekra vsechno mozny kdyz na to prijde tak klidne 19" na 1,2 s odpovidajici pneu. cena za tento ukon teda co jsem nekde videl je asi ted nevim jest-li si to pomatuji dobre cca 40eur. panove a slecny kdyby to takhle slo take u nas to by bylo :!:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Grave Digger

No a ja keby som išiel do nemecka dalo by sa to zapísať ak keď som ako turista.Opel servis ako OPEL.Sme v EÚ asi len na papieri.
Princ William

to nevim jetli by to slo ale asi jo protoze mne to uznal na technickej a mam je ve velkym TP. ale jak rikam plati se za to a dela to tuv a dekra ne opel teda aspon v D 8)
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:wink: jak vám píšu
výrobce netřeba opel vám to nikdy nedovolí legálně už to de i takhle :wink:

http://www.e-pneumatiky.cz/menu/typovy- ... kol-do-tp/
Magma Red
Obrázek
BAD TOYS FOR FAT BOYS
Princ William

sice good ale tyhle znacky mi nak neberou i kdyz sem tam naky kolo je fakt pekny :!:
YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:lol: no jedině nechat zapsat pak prodat a už je jedno co tam dáš máš to v tp a tim to hasne 8)
Magma Red
Obrázek
BAD TOYS FOR FAT BOYS
Slag

Příspěvek od Slag »

dominus-et-deus píše:jen se hloupě zeptám, k čemu ti to v TP bude? Já jezdím na 17kách 2 roky a nikde žádný problém- jediné, co mě vadí, že nejsou v TP je to, že mám havarijní pojištění a kdybych je rozbil, pojišťovna mi proplatí jen ty co jsou v TP....
Jen aby ta pojišťovna vůbec něco zaplatila... :?
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Odpovědět