ahoj,
máte někdo zkušenosti s tímto?? http://www.zonky.cz
vypadá to jako fajná věc..
ZONKY
- Reklama
Re: ZONKY
Jsem tam od počátku, co to bylo ještě na pozvánky. Osobně jsem se teda k žádné investici ještě nedostal, nějak jsem zatím neměl chuť. Ale znám lidi, co to spokojeně používají. Nějakého rizika bych se vůbec nebál, stojí za tím "seriózní" nebankovní společnost a celý mechanismus mají dobře nastaven. V zahraničí jsou P2P půjčky/investice naprosto běžná záležitost. A výnos ze vkladu je tam lepší než u lecjakých investic, stavebka nebo jiného produktu.
Rozhodně bych netvrdil, že to jsou podvodníci. Jako chceš aby u normálního úvěru byla sazba 3,99% p.a.? S hypotékama také inzerují sazbu 1,99% p.a., ale aby na ni člověk dosáhnul, musí mít pozitivní úvěrovou historii, být dostatečně bonitní a hypoteční úvěr čerpat na určitou částku. To že zohledňují věk i rodinný stav a další spousty faktorů ani nezmiňuji. A když už se tu objeví relativně solidní a pro mnoho lidí i zajímavý projekt, stejně se najdou tací, kteří je budou nazývat mr*****.
logitech píše:Úrok 3,99 % p.a. nabízíme 5 % našich zákazníků ....mrdky podvodnický
Já nevím, ale jak psal kratales, co tím chceš říci...máš zkušenost, napiš, když ne, tak to můžu říci i o tobě, ne? Nic o tobě nevím, tudíž automaticky jsi podvodník

Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..