komplet výměna brzd + cena

Vybíráte disky či plechy, nevíte co to je ET, či jaké kola se hodí na vašeho oplíka, zde najdete odpověď
spermin

komplet výměna brzd + cena

Příspěvek od spermin »

:twisted: Tak jsem při výměně zimních kol za letní zjistil že mně čeká výměna předních kotoučů i destiček, totéž předpokládám i u zadních kotoučů + destiček.(podle tachometru najeto 91 000 km?? :?: ) Jelikož se chystám do Chorvatska, chci mít tyto věci v pořádku.
Předejte prosím své zkušenosti a kontakty na přijatelné ceny , nebo zda tyto díly zajistit v PL.
Myslím, že nejenom já tyto informace rád přijmu.
Díky.
:idea:
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Reklama

Stand
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stand »

Bud si závodník nebo máš utočené km....¨
Mam 125tis a ještě sem měnil pouze destičky kotouče až příště..
Již bývalá Astřila....
A.P.

Příspěvek od A.P. »

nedávno jsem taky zjišťoval cenu destiček a kotoučů. a cena byla kotouč 788kč za kus a destičky 790kč sada. Ptal jsem se v prodejně která má stránky www.nejlevnejsivyfuky.cz
OPEL ASTRA 1,6 16v 3dv.
Grave Digger

Příspěvek od Grave Digger »

Nepíšeš akú máš kubatúru.Ale ak maš 1.8 a vyššie aj ceny budú vyššie ako na 1.4 - 1.6.Teraz to mením,ale už dávam Zimmerman + Ferodo.Nie su brzdy ako brzdy.
Lomikar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lomikar »

Stand píše:Bud si závodník nebo máš utočené km....¨
Mam 125tis a ještě sem měnil pouze destičky kotouče až příště..
Já jsem si nechal poslat výpis ze servisu kde to bylo servisovaný (kupoval jsem bazarovku) a podle toho jsem koukal že ve 112 tis měnili kotouče i destičky.
Ceny podle toho co jsem vyčetl z výpisu (rok 2004) u Auto-Staiger
Kotouč 3239
Destička 1548
Předpokládám že jsou to ceny za sadu.
ASTRA CARAVAN Z16XE rv. 2002
KUK na Rákosníčka
Rákosníčkovi doplňky
spermin

Příspěvek od spermin »

Autíčko je 1.6-16 V R.V. 2000, 100 koníků, dovoz z DOJČLAND koupeno v bazaru vše v kotoučích + ABS.
No ty KM se mi taky nezdají, ale vzhledem i interiéru který je velmi zachovalý a vzhledem k tomu co jsem viděl jinde, a k tomu, že s vozem jezdil pravděpodobně jenom majitel celkem věřím. (opotřebovaný kobereček pouze u řidiče, ostatní jako nové, i kliky a madla) vše funkční + serviska. No, ale i ta se dá oblbnout.
:oops:
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi »

www.autokelly.cz Tam si najdes co potrebujes a urcite ve svem bydlisti najdes i prodejce
pepca

Příspěvek od pepca »

spermin píše:Autíčko je 1.6-16 V R.V. 2000, 100 koníků, dovoz z DOJČLAND koupeno v bazaru vše v kotoučích + ABS.
No ty KM se mi taky nezdají, ale vzhledem i interiéru který je velmi zachovalý a vzhledem k tomu co jsem viděl jinde, a k tomu, že s vozem jezdil pravděpodobně jenom majitel celkem věřím. (opotřebovaný kobereček pouze u řidiče, ostatní jako nové, i kliky a madla) vše funkční + serviska. No, ale i ta se dá oblbnout.
:oops:
:wink: tady to chlapi řešili v mém případě,jdu do těch ATE, :wink:
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 2&start=30
kai81

Příspěvek od kai81 »

2 pepca: a dobře děláš... :D
Astra G 5dv, 1.4 16V Z14XE, r.v.2001
pepca

Příspěvek od pepca »

kai81 píše:2 pepca: a dobře děláš... :D
:oops: já vím,díky za radu,už aby to bylo,ještě jsem ty ATE našel tady,jsou levnější,stojí 1120KČ jsou pod označením DF4042, ted jsem tam na ně koukal,když se na na to klikne ukáže se cena a další údaje,tak nevím zda ty od Kelyho,nebo tyto :oops:
http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?
http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?kat=2&
kai81

Příspěvek od kai81 »

DF 4042 jsou LUCAS (čili TRW).
Astra G 5dv, 1.4 16V Z14XE, r.v.2001
pepca

Příspěvek od pepca »

kai81 píše:DF 4042 jsou LUCAS (čili TRW).
:oops: to jsem poplet,jen že mají prostě vše stejné jako ty ATE :oops,tedy ta hodnoty,jsou úplně stejné jako ATE,se omlouvám,jsem se nepodíval na označení kotoučů :oops:
pepca

Příspěvek od pepca »

kai81 píše:DF 4042 jsou LUCAS (čili TRW).
:wink: tak mně to stejně nedalo a zaběhnul do garáže pro vytištěné informace,viz obrázek,a opravdu je brzdový kotouč přední kod DF4042 i pro označení ATE, možno se podívat,ono to označení je totiž bráno pro kotouče přední jako takové,a pak jsou tam již různé druhy,máš to na obrázku :wink: tak jsem si to tedy nespletl :wink:

Obrázek Obrázek
TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ »

koukam pepco,ze ceny sly asi pekne dolu.Je to ted uktualni??Je to od mjauto.cz a kdyz vemu,ze je to rok a pul a ja daval za BREMBO kotouce 2800kc za par a to jeste mi udelali super cenu,tak ta dily jdou pekne dolu-myslim tedy ceny :D
1,6 16V XEL 100PS 4xAirbag,klima,ABS...vsak to znate -)
pepca

Příspěvek od pepca »

TOMHAJ píše:koukam pepco,ze ceny sly asi pekne dolu.Je to ted uktualni??Je to od mjauto.cz a kdyz vemu,ze je to rok a pul a ja daval za BREMBO kotouce 2800kc za par a to jeste mi udelali super cenu,tak ta dily jdou pekne dolu-myslim tedy ceny :D
:wink: ted jsem na to koukal,je to ještě levnější :wink:jenže mně to nejde vytisknout,tudíž zadat typ auta,kotouče přední,až se to otevře tak kliknout na ten ATE první a ukáže se cena všech aktuálně nabízených,se tě optám,ty Bremba v porovnání s ATE??,jaký rozdíl :wink:
Naposledy upravil(a) pepca dne 14 bře 2007, 17:40, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět